sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1440 benimde beklentim sayın bıkmış hocam.. asıl sorun üsteki hedef... bu konuda kim haklı çıkıcak 2013de tekrar bu konuyu açarız.. belki benim bütün birikimim ciddi bi şekilde eriyecek belki siz haklı çıkacaksınız.. saygılarımla.... (yazılarım size muhalif değildir.. yıllardır görüşlerinize saygı duydum dinledim ama bu sefer farklı düşünüyorum...)hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın babo zaten log çizilmezse teknik anlamı olamazki.
Piyasada inatla linear cizenler varda o acidan belirttim.
Arkadas da linear cizerse benim grafige benzemez ortaya cikan calisma.
Yorum
-
Uzun zamandir portfoyumde altin ($1450 lerden beri) yoktur.sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster(yazılarım size muhalif değildir.. yıllardır görüşlerinize saygı duydum dinledim ama bu sefer farklı düşünüyorum...)
Insallah ben yanilirim..
Yorum
-
sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1440 benimde beklentim sayın bıkmış hocam.. asıl sorun üsteki hedef... bu konuda kim haklı çıkıcak 2013de tekrar bu konuyu açarız.. belki benim bütün birikimim ciddi bi şekilde eriyecek belki siz haklı çıkacaksınız.. saygılarımla.... (yazılarım size muhalif değildir.. yıllardır görüşlerinize saygı duydum dinledim ama bu sefer farklı düşünüyorum...)
madem sizinde beklentiniz bu rakam ozaman kendinizle çelişiyorsunuz yada sizde para çok biraz zarar yazayım diyorsunuz buradan.. daha aşağıdan almak varken niye yukarıdan alasınızki...
sabır çok önemlidir..heyecan ve anlık kararlar size zarar olarak geri döner.
2 gün önce arkadaşım aradı ben altın alıcam dedi.. yav gundi dedim sende herşeyi zirvesinden alamayı seviyorsun pegyo aldım 1 liralardan bak noldu şimdi altınıda düşürecen dedim
bugün aradım dün 32 tane cumhuriyet altını almış.. şimdi haftaya arar napim satayım diye

Yorum
-
sabırın ne olduğunu az çok bilirim..zira bu süreci 2006 yılının başından 2008 ekim sonlarına kadar uzunca bi süre yaşadım..ama bu defa durum çok farklı... altın iki günlük düşüşüyle bana kendisine o kadar çok inandır ki... muhtemelen yarın ben aldıktan sonra düşüş trendine devam edecektir..hatta uzun bi süre belini de doğrultamayacaktır.. hiç mühim değil..bu saatten sonra batarsam altında batayım..bütün kazandıklarımı 2,5 yıllık varsın yoksun altın batırsın.. bütün dünyanın çivsi çıkmış benim altından başka hiç bişeye inancım kalmadı sadece bu kadar..muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermadem sizinde beklentiniz bu rakam ozaman kendinizle çelişiyorsunuz yada sizde para çok biraz zarar yazayım diyorsunuz buradan.. daha aşağıdan almak varken niye yukarıdan alasınızki...
sabır çok önemlidir..heyecan ve anlık kararlar size zarar olarak geri döner.
2 gün önce arkadaşım aradı ben altın alıcam dedi.. yav gundi dedim sende herşeyi zirvesinden alamayı seviyorsun pegyo aldım 1 liralardan bak noldu şimdi altınıda düşürecen dedim
bugün aradım dün 32 tane cumhuriyet altını almış.. şimdi haftaya arar napim satayım diye

hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
maşalllah diyelim arkasından üfleyelimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Altin yorumu (vennfx) *
altin...qe3 bahane...buyuk dusus kapida...
Bundan iki ay once portekiz yeni bir sikintiya girince,elindeki altin
rezervini sat kardesim denmisti..
Sonra konu kapandi..
Gitti..unutuldu..
Simdi teminat isterim,istemem kavgasi var ..
Kisacasi eger sikintida iseniz...satin altini denebilir.
Fransa da biraz sikisinca almanya burda tek kaldi destekleyen,lider olan..
Kisacasi almanya isteyebilir bunu..
1660 hedef..
Hoooppp...
Saka gibi..
2452 ton italya..
Portekiz 400 kusur,ispanya 300 e yakin,yunanistan ise 111 ton rezerv sahibi..
%10 sattilar mi..
300 tonu gecer..
Nasilsa dusecek diye bu fiyattan alici mi kalir..
Sen satiyorsan ben de satarim der mi kore,tayland..
Altinin qe3 ile 2800 e gidecegini duyuran bir rapor okuduk dun..
1890 idi..
1848 diye yazarken biz..
Dun gulduk..
Bugun bunu onlar okusa keske diyoruz..
Yorum
-
Abi kısa vadeli grafiklerde ornegin 5 dk 15 dk lineer cizmek dogru olmaz mı? Uzun vadede fiyatler bozuluyor ok kabul.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPiyasada inatla linear cizenler varda o acidan belirttim.
Arkadas da linear cizerse benim grafige benzemez ortaya cikan calisma.YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum

Yorum