Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
XU100 endeksimizin USD bazli grafigi assagida..
SUSD/TL degeri artsa bir dert!
Dusse bir dert!!
(SUSD/TL nin degeri artarsa iMKB ucuzlar, TL nin degeri artarsa bu defa da iMKB PAHALI hale gelecektir!)
Orta vadede Beklentim, KALIN CAMGOBEGi cizgi ile KALIN KIRMIZI cizgi arasinda git-gel Konya 6 saattir..
son gönderideki cam göbeği ile kalın kırmızı arası 27,5-30,5 USD oluyor diye görüyorum...doğru muyum?
bu durumda tekrar 48.000 lere bir ziyaret (tabii doların değerine göre bir miktar değişmekle beraber) ve ordan yine depcem de depcem muhabbeti di mi?
bu sefer de 48.000 leri kırmaz ve burdan yukarı yönelirse daha altları ziyaret etmeden 8 dolarese gidiş söz konusu mudur, bunun olacağını hangi seviyede anlarız? (61.500?).. yoksa git-gel Konya 6 saat (hızlı trenle 3 saat) ten sonra mı 48.000 altına teşrif edecek sayın IMKB...bu süreç, orta vade dediğiniz zaman dilimi ne kadardır?
bir de biyopsi sonuçlarınız ne zaman çıkacak?
saygılarımla...
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
DJi de durum "KISA VADEDE" dusus devam etse bile orta vadede assagidan belli yerlerden tepki cikisi yasama ihtimali yuksek! ANCAK ABD de "sosyal huzursuzluk" basladi. http://www.hurriyet.com.tr/planet/18882503.asp Cok onceleri yazmistim, (2008 veya 2009 gibi) ABD de bildigimiz gibi 52 eyalet var, ve bu tarz gosterilerin artmasi sonucu ve yasanan ekonomik krizin asilamamasi durumunda ABD "BOLUNEBiLiR!!"
"ABD'de ekonomik krizi protesto ve kapitalizm karşıtı gösteriler dün Brooklyn köprüsünü trafiğe kapattığı için 700 kişinin gözaltına alınmasına rağmen sürüyor." Haber....
Büyüme potansiyeli olabilir mi...?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
hedefim 4 aya kadar 2.35
1.892 den verdim çünkü 1.810 a geri çekilme bekliyorum,ordan tekrar almayı düşünüyorum.
1,350 milyar $ doğrudan müdahale ve 0,50 baz puan munzam indirimi o da yaklaşık 1,300 milyar $ likidite demek ve sadece 15 kuruş aşağı çekebildi.paritede yaklaşık 1,33 yani düne göre yukarıda bence 1,810 lar zor gözüküyor . SURİYE ???? KUZEY IRAK a kara harekatı ????
1,350 milyar $ doğrudan müdahale ve 0,50 baz puan munzam indirimi o da yaklaşık 1,300 milyar $ likidite demek ve sadece 15 kuruş aşağı çekebildi.paritede yaklaşık 1,33 yani düne göre yukarıda bence 1,810 lar zor gözüküyor . SURİYE ???? KUZEY IRAK a kara harekatı ????
yatırım tavsiyesi değildir
beklemedeyiz,planımız belli ,an itibariyle 1.870
yarım saate kadar yada olmazsa gece daha geç bi satış dalgası daha bekliyorum,185 aşağı kırılcakmı izlicem
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum