BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • preLUDE
    Katılımcı
    • 16 Mart 2009
    • 68

Sn.babo abi, geçmiş olsun öncelikle.. memleketiniz malatyanın arapgir ilçesindeydim 1 haftadır.. ben de kemaliyeliyim zaten.. dönünce size mesaj atmayı düşünürken ufak rahatsızlığınız olduğunu duydum..

çok çok geçmiş olsun dilerim, önemli bir şey olmaması için dualarımız sizinle abi.
    HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

Soros: Avrupa'da 2-3 ülke iflas edebilir
      Ünlü yatırımcı George Soros, Euro Bölgesi'nde iflasların yaşanabileceğini belirtti. Soros, iflasa ülkelerin kendilerinin karar vermesinin ve bu sürece hazırlanmasının çok önemli olduğunu söyledi.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

Devlet için.... "iflas etmek" ..demek... ne demek...

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Soros: Avrupa'da 2-3 ülke iflas edebilir
        Ünlü yatırımcı George Soros, Euro Bölgesi'nde iflasların yaşanabileceğini belirtti. Soros, iflasa ülkelerin kendilerinin karar vermesinin ve bu sürece hazırlanmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Bir zamanlar Süleyman Demirel.. "-Devlet gemi midir ki batsın.....? " demişti.....

Şimdi.....

Soru şu....

Avrupa topluluğu üyesi bir devlet için "iflas" ne anlama geliyor....?

Nasıl oluyor...? Bayrağını mı... Toprağını mı...Halkını mı....karayollarını mı...icra memurlarına verecek....?

Yoksa..... bizde eskiden olduğu gibi... "düyûn-u umûmiye idaresi (umumi borçlar idaresi = şimdi istanbul erkek lisesi olarak kullanılan bina ) " mi kurulacak...?

Bunun bize ve dünyaya muhtemel tesirleri nelerdir...?

Buna kafa yorar... doğru cevapları bulursak.......

"Ayağımız daha az çalıya takılır...." ......................diye düşünüyorum....

Saygılarımla

AYI ( kış uykusu peşinde)
        Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• sonperde29
          Seyirci Üye
          • 21 Haziran 2011
          • 54

sn.kuzu nakitte bekliyorum derken inş. tl'yi kastetmemişsinizdir, hehehehe....

Yorum

• ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

öbür taraftada yazdım son 1,5-2 ayda iki defa aynısı başıma geldi biri ciğerde leke için ikincisi endoskopide midede görülen parçalar için alındı doktor sadece tedbir için alıyoruz dedi ama sonuç çıkana kadar neler çektiğimi ben bilirim 3 ay sonra gel birde kolonoskopi yapalım dediler. şükür temiz çıktı. doktorlar sadece tedbir için alıyorlar temiz çıkacaktır. bir kez daha geçmiş olsun
            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• YALNIZ EFE
              Çalışkan
              • 20 Ağustos 2011
              • 467

geçmiş olsun sayın babo,dualarımız sizinle.

Yorum

• TUNABEN10
                Katılımcı
                • 22 Ağustos 2011
                • 238

"Bugün 2007 zirvesi desteğini yeniden kırdı, zirve 58.500
                2006 zirvesine gidebilir, o da 48.500 "

Bir ay önce yazılmıştı, yine aynı film olacak mı bekliyorum.
                AB sorunları bitmeyecek gibi duruyor.

Bu adamlar bence aynı filmi yine izletecekler.
                Pul para; para pul olur.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

babo...

gecms ossun...musait olunca bi ara...

korkma bsey ckmaz...ben iki ay once oldum...uc polit ckti....aldilar...bisey cikmadi...3 yl sonra bi daha olacaksin dedler...

bunnar normal ...skenderin izleri...

onun ucun ara verip dnlenecen ecck...
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

detroit hakkinda...

lem olumm....hasta yataginda kilir....detroit hasta...detroitin kotu bolgeleri var bide iyi bolgeleri var...

amerikali korkak....iki zenci gordumu annda domalr....elindeki 2 milyonluk evi 200 dolara satiyor...teklifi verdim...on anlasma yaptm...tapu ve morkic temzligi iki uc ay suruyor burada...anahtarlari aldim...

sokagin adini degistrecegiz...tunceli sokagi dye...kalan amerikallarida biz kovarz...haftaya davul zurna calip parti verecegz bahcede...ayni sokakta 5 ev aldk...

dun gece...kafalar kyakti...hep bi agzdan...zulfunun LEYLIM LEYINI cigirdik...mahzuninin...DOMDOM KURSUNUNU....zencler tuncelili duydumu....zabahi beklemeden geceden kaciyor lem.....

bidenede.....et kombinasi aldik....terkedlmis...vergilerden....gicir gicir....

lem olummm...HASTA YATAGINDA IKILIR....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• boş
                      Aktif
                      • 02 Aralık 2008
                      • 253

kuzum altına vurup borsayada furuyorlar neolcek bu hal, borsa toparlanmaz artık diyolar, sen ne diyon azcık çıtlatsan, makro nealemda

Yorum

• gemici
                        Ne yazar...
                        • 25 Mayıs 2009
                        • 250

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        detroit hakkinda...

sokagin adini degistrecegiz...tunceli sokagi dye...kalan amerikallarida biz kovarz...haftaya davul zurna calip parti verecegz bahcede...ayni sokakta 5 ev aldk...

dun gece...kafalar kyakti...hep bi agzdan...zulfunun LEYLIM LEYINI cigirdik...mahzuninin...DOMDOM KURSUNUNU....zencler tuncelili duydumu....zabahi beklemeden geceden kaciyor lem.....

bidenede.....et kombinasi aldik....terkedlmis...vergilerden....gicir gicir....

lem olummm...HASTA YATAGINDA IKILIR....
                        o bölge az bir şey para ediyorsa da sanırım artık o fiyatlarıda etmeyecek............:(:ka24:
                        itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

• erol.erdem
                          Yasaklı
                          • 16 Aralık 2009
                          • 83

Aryan ırkı vahşidir...Genetikleri bozuktur...Zevk için kan döker, öldürür...

Dünyada seri katiller hep aryan ırkından çıkar...Bir özellikleri daha vardır, çok çabuk organize olurlar...Zenciymiş, Tunceliliymiş, masal bunlar.

Zencileri Afrikadan fare gibi getirip, köle yapanlar kimdi?

Aryan ırkı acımasızdır...YEDİRMEZLER...Bir daha yazayım bak, YEDİRMEZLER...

Yorum

• krokodil
                            Padişah
                            • 28 Nisan 2009
                            • 60

krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            son 2-3 aydır yaşananları, yurt içinde!!! yerleşik yatırımcılar, ister taammüden, ister şansa kadere yapmış olaydı he vallahi he billahi onların kıçlarından şırıngayla kan alırlardı..daha dün bu deyyuzlar hemide hepsi yok cari açık yok euro bölgesi etkilenmesi yok artan siyasi ve konjukturel riskler diye kıçlarını yırtmıyorlarmıydı? bütün bunlar bütün bu kıvranışlar 2000 senesi ve öncesindeki gibi rahat rahat ve aleni mikemedikleri için türk yatırımcısını...hala iddia ediyorumki bu böyle...21 yıılık borsacıyım nakitim ve son güğnlerdeki gel gelleri bende izliyorum..allah şahittirki elim mal almaya insiyaki olarak bile gitmedi..gitmezde..borsada ve hayatta fırsatlar hiç bitmez yeterki mayanız olan sermayenizi bu ******** not vericilerle iliştirilmiş piyasa kurtlarına yem etmeyin...
                            not artışıymış peeeeh...ben gidip sütümü içip yatem

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

müsadenizle
                              son durumda hala tutda devam etmekte grafik 57570 altı 58270 üstü diye böldüm kendimce

son durumda yeşil destek vazifesinde

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

saatlikde durduğu yerde manidar aslında
                                yarın 2.seans saatlikler çizdiğim rotayı takip ederse tekrar 59600 leri zorlayacağız birkez daha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information