Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Piyasalara etkisi mi? QE3 var mi ? yok, Rezerv fazlaliklarinda faiz indirimi var mi ? yok, enflasyon hedeflemesi var mi ? yok, peki herhangi bir hedef var mi ? yok. NE VAR peki sadece ekonomide asagi yönlü ciddi ivmelenme.
FED net olarak diyor ki para politikalariyla bu kadar , artik mali politikalarin devreye girmesi gerekiyor, resesyonu fiyatlamak gerekiyor. Bunun yansimasi dogal olarak Tahvil fiyatlarinin
gerilemesi olarak karsimiza çikacak.
sayın babo, aynı sıkıntıyı yıllar önce bende yaşadım...sonuc olumlu cıkmıştı...muhtemelen ve dilerim sizinkide olumlu cıkar.... cok gecmiş olsun dileklerimle....
Sevgili babo, 1949 dogumlu biri olarak 10 senedir bagirsaklarim ile zaman zaman sorunum var. son 5 sene icinde 2 defa kolonoskopi yapildi.altdan ustden. Parca alindi. Sonuc; sinirli bagirsak hareketleri. mide zari iltihaplanmasi . Borsaci olupta sakin bagirsak sahibi olan varsa, kesin 40 yasinin altindadir diye dusunuyorum. Bu parca alma isi mutlaka yapiliyor benim bildigim. Insallah tertemiz cikacak. Biraz meditasyon ile her sey yoluna girecek insallah. Saglikli bir yasam temenni ederim.
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
Onun gittiği ve emlak peşinde olduğu yer, Detroit...Orada dumandan gökyüzü görünmüyor...Şayet orada bir emlak alırsa, ahanda buraya yazıyorum, SON SAHİBİ OLUR......
Yorum