Hisse_Trade 5

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

gerektiği zaman bankaları nasıl aldıklarını görüyorsunuz değil mi
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• freesky
      Yasaklı
      • 03 Mayıs 2009
      • 112

Dostlara Gunaydin, Hayirli Seanslar,

AYatirim'dan gelen emaili paylasayim dedim....

slm ile,

freesky

PS: Tablo cok kotu cikti ve devasa boyutta oldu. Paylasim icin baska bir formul bulayim ben..slms

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

free olm bu yatırımcı sana yatırım önerisi deyi yorgan filanmı yolluyo..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• regedit1
          Seyirci Üye
          • 23 Eylül 2009
          • 50

mango meyvesine dikkat derim tekrardan
          3,23

not:yat. tavsiyesi değildir

Yorum

• muroci40
            Tecrübeli
            • 15 Mayıs 2009
            • 1229

Parsan da gibraŞiyo
            PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )

Yorum

• muroci40
              Tecrübeli
              • 15 Mayıs 2009
              • 1229

Hanİ ne oldu yaw sarİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
              PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )

Yorum

• cem17cem
                Aktif
                • 14 Eylül 2010
                • 119

Sınıfta öğretmen sormuş: Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış: Hiç kalmaz örtmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk, "siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar..." Öğretmen şaşırmış ve " Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk, "Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum: Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir? " Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş, "Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk, "Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir" demiş, "Ama düşünce tarzınızı beğendim."
                Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!

Yorum

• cem17cem
                  Aktif
                  • 14 Eylül 2010
                  • 119

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  gerektiği zaman bankaları nasıl aldıklarını görüyorsunuz değil mi
                  Üçüncü Boğaz Köprüsü'nü Japon, Amerikan ve Türkler'den oluşan bir konsorsiyum almış. Tam açılışın yapılacağı sırada kurdela kesilirken köprü büyük bir gürültüyle yıkılmış.
                  - Japon " Gitti bütün emeklerim, mahvoldu kumlarım " diyerek harakiri yapmış.
                  - Amerikali " Gitti çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı " diyerek tabancasını çekip intihar etmiş. Tüm bunları izleyen bizim Temel de derin bir 'Oh!' çekerek yanındakilere dönmüş:
                  - " İyi ki çimento koymamışım, yoksa bunlar gibi mahvolurdum. "

boğaziçi bu sizin oraya yapılcak köprü olmasın
                  Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 12023

efekent hocam fener 70 üzeri hızlanırmı ne dersiniz......
                    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• bogazici77
                      .............
                      • 11 Temmuz 2009
                      • 1920

cemil çok espriktüel gördüm seni.bu endeks kopacak ama ne zaman kopacak.
                      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• cem17cem
                        Aktif
                        • 14 Eylül 2010
                        • 119

cemil çok espriktüel gördüm seni.bu endeks kopacak ama ne zaman kopacak.
                        inceldiği yerden kopsun :081: kopsun artık k24k24k24

Yorum

• bogazici77
                          .............
                          • 11 Temmuz 2009
                          • 1920

cemil e ilk aldırdığım kağıt izocamdır.26 küsürden aldı 28 küsür den sattı.ben 33 den aldım 41 den sattım.41 den alan hala götürüyor pes valla

Yorum

• cem17cem
                            Aktif
                            • 14 Eylül 2010
                            • 119

cemil e ilk aldırdığım kağıt izocamdır.26 küsürden aldı 28 küsür den sattı.ben 33 den aldım 41 den sattım.41 den alan hala götürüyor pes valla
                            ÇİMBETON DAN DA BAHSET 32,50 DEN ALDIM GÖKHAN BEKLE DEDİ EN AZ 50 TL OLUR DEDİ SONRA KOLKESTİ BENDE KESTİM ÖĞRENDİMKİ GÖKHANIN DEDİĞİNİ YAP YAPTIĞINI YAPMA : )k24k24k24

Yorum

• cem17cem
                              Aktif
                              • 14 Eylül 2010
                              • 119

İstanbulda kar

Yorum

• KUTERO
                                Beybaba
                                • 19 Temmuz 2007
                                • 437

Şöyle bir senedimiz olmadı ki..Sırtımızı yaslayıp bekleyelim..

İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                                İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information