gerektiği zaman bankaları nasıl aldıklarını görüyorsunuz değil mi
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
free olm bu yatırımcı sana yatırım önerisi deyi yorgan filanmı yolluyo..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Sınıfta öğretmen sormuş: Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış: Hiç kalmaz örtmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk, "siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar..." Öğretmen şaşırmış ve " Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk, "Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum: Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir? " Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş, "Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk, "Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir" demiş, "Ama düşünce tarzınızı beğendim."Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Yorum
-
Üçüncü Boğaz Köprüsü'nü Japon, Amerikan ve Türkler'den oluşan bir konsorsiyum almış. Tam açılışın yapılacağı sırada kurdela kesilirken köprü büyük bir gürültüyle yıkılmış.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerektiği zaman bankaları nasıl aldıklarını görüyorsunuz değil mi
- Japon " Gitti bütün emeklerim, mahvoldu kumlarım " diyerek harakiri yapmış.
- Amerikali " Gitti çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı " diyerek tabancasını çekip intihar etmiş. Tüm bunları izleyen bizim Temel de derin bir 'Oh!' çekerek yanındakilere dönmüş:
- " İyi ki çimento koymamışım, yoksa bunlar gibi mahvolurdum. "
boğaziçi bu sizin oraya yapılcak köprü olmasın
Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Yorum
-
efekent hocam fener 70 üzeri hızlanırmı ne dersiniz......Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
cemil çok espriktüel gördüm seni.bu endeks kopacak ama ne zaman kopacak.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
inceldiği yerden kopsun :081:bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercemil çok espriktüel gördüm seni.bu endeks kopacak ama ne zaman kopacak.
kopsun artık k24k24k24
Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Yorum
-
cemil e ilk aldırdığım kağıt izocamdır.26 küsürden aldı 28 küsür den sattı.ben 33 den aldım 41 den sattım.41 den alan hala götürüyor pes vallaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ÇİMBETON DAN DA BAHSETbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercemil e ilk aldırdığım kağıt izocamdır.26 küsürden aldı 28 küsür den sattı.ben 33 den aldım 41 den sattım.41 den alan hala götürüyor pes valla
32,50 DEN ALDIM GÖKHAN BEKLE DEDİ EN AZ 50 TL OLUR DEDİ SONRA KOLKESTİ BENDE KESTİM
ÖĞRENDİMKİ GÖKHANIN DEDİĞİNİ YAP YAPTIĞINI YAPMA : )k24k24k24
Yorum
-
Şöyle bir senedimiz olmadı ki..Sırtımızı yaslayıp bekleyelim..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
Yorum