çok sukur açabildim formu slm dostlar şükür kavuşturana
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
ulen pala ralliye çıkacakğını çok belli eder oldun.eski performansın yok seninBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
yaf şu soruna bi çare bulmalı... zaman zaman bende de oluyor. kendimi sokakta kalmış çocuklar gibi hissediyorum...muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok sukur açabildim formu slm dostlar şükür kavuşturanaYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
ataman abi sana yazdığım senet ucusa hazırBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Fenerbahce sukru saracoglu stadimizin dis cephesinde reklam alani olarak kullanilmak uzere
her biri 75 m2 boyutunda 2 adet led ekran alinmasi icin 19.01.2011 tarihinde bir finansal kiralama sozlesmesi imzalanmistir.
Siparis edilen urunun 14 haftada teslimi ongorulmektedir. Kiralama sozlesmesi, 60 ay vadeli ve sabit odemeli olup odeme plani toplami 1.020.000 euro + kdv'dir.
Soz konusu led ekranlarin reklam amacli kullanim hakki 20.01.2011 tarihinde yapilan bir sozlesme ile cihazlarin kurulumundan itibaren 24 ay sure icin 4.000.000 $ bedelle havadar reklam pazarlama ve ticaret as'ne devredilmistir.
Yatirimcilarimizin bilgisine sunariz.
Fenerbahce sportif hizmetler
sanayi ve ticaret a.s.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
tamam üstad kemerleri bağlıyorum..bana eyvallah...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterataman abi sana yazdığım senet ucusa hazırsonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
evet doğru tahmin syn general.12 den vurdunuz. bekliyoruz bakalım yalancıktanmı esastanmı o grafikBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
uçak ta yer yok mu?:040:ataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam üstad kemerleri bağlıyorum..bana eyvallah...PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
biz vuramadık hangisi o acaba.....bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet doğru tahmin syn general.12 den vurdunuz. bekliyoruz bakalım yalancıktanmı esastanmı o grafik
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
başşım üstüne buyur gel, hepimiz sığarız..muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruçak ta yer yok mu?:040:
gönlümüz geniş..yerimiz geniş olmasa da..
ahan da hareket başladı..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
MERHABA,
HER ZAMAN ÇOK KÜLTÜRLÜLÜK ÜZERİNE METHİYELER DÜZEN ALMANYA, ŞU GÜNLERDE ÜLKE RESMİ DİNLERİNİN BİRİNİN DE İSLAM OLUP OLMAMASI GEREKTİĞİ ÜZERİNE BİR ANKET DÜZENLİYOR. ARTIK ALMANYA'NIN BİR PARÇASI OLMUŞ MÜSLÜMANLAR ( SADECE TÜRKLER DE DEĞİLDİR BU AZINLIK..) İÇİN RESMİ DİNLERDEN BİR TANESİNİN DE İSLAM OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ.
ŞİMDİLİK "HAYIR" OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN DİN OLARAK TANINMASI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞAĞINIZ SİTEDE Ja (evet) KISMINI İŞARETLEYİP Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
LÜTFEN BU MESAJI TÜM ARKADAŞLARINIZA GÖNDERİN...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
Yorum