biraz uyum aldım inşallah uyumaz........
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
ulan fener beni çok uğraştırdın bari uğraştırdığına deyer bir hareket çekte seni bırakmayayım :::
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Abi bu ne yaw..Delikanli adama fitil mi verilirmis.."Hay ben boyle doktoru." diyecem simdi, ama ortama uymayacak...............ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramoklavine devam.yanında ibuprofen cinsi bi ateş ve agrı ilacı..amoklavini sallama,abartır sonra..

Dostlara selamlar bu arada....
freesky
Yorum
-
abi üçgündür çatlattı beni onun yüzünden iyice hasta oldum ::narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfenere daldım bende... grafiği çok hoşuma gitti
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
efekent hocam gibi tezahürat yapalım çıkar belki.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi üçgündür çatlattı beni onun yüzünden iyice hasta oldum ::
))
sarııııııııııı
Yorum
-
puahahahaha.dabi dabi..freesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Keten,
Ovuz Abeyin MSN inde siz mi varsiniz yine? cok degisik bir link gondermis de bana, bu dedim kesin abimin tek yumurta ekizinin isidir.. hehehehe...
her şey olacağına varır..
Yorum
-
narada arenadan keşke daha çok ekgyo ya geçiş etseydim demiş..şimdiii ekgyo kısada bin sırtına bas geç kaardımı,uzunda bırak uyusun varacagı yeri sonunda bulur kaardımı..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Yorum
-
haydi aziz baba kağıdına sahip çık sarı ::::::::::::::emmi67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam gibi tezahürat yapalım çıkar belki.
sarııııııııııı
))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
gülmekten yine bişiler olacak diye korkuyomBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
fenerli kaç kişi var ki topik te ....
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum