Herkese gÜnaydin
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
-
deniz de satış da kesildi alışlar da... herkes bekle gör modunda yani...
Yorum
-
....
Ketenhelva Üstat;
Sen kahvaltıya gelemiyorsun galiba... Halbuki senin için "zemzem suyu " hazırlamıştım.... ulaşım destek istersen, iki beygir böbreği elinde kavacıkta beklersen seni alan olur..
AYI ( Beykoz' a niyetli..)Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
4-5 kapalı tahta açılabilir
2000 yılından bu yana yaklaşık 40 şirketin tahtası kapalı. SPK Başkanı Vedat Akgiray’ın ‘4-5 kapalı tahta açılabilir’ açıklaması 280 bin yatırımcı için umut oldu
2000 yılından bu yana yaklaşık 40 şirketin tahtası kapalı. SPK Başkanı Vedat Akgiray’ın ‘4-5 kapalı tahta açılabilir’ açıklaması 280 bin yatırımcı için umut oldu
40 tahtada 280 bin yatırımcının hesabı bulunuyor. SPK Başkanı Vedat Akgiray, “4-5 tahta açılabilir. Konuyu inceliyoruz. Yasal olarak yanlış iş yapan ve yanlış yönetilenlerde umut var. Hak sahipliği tespitinde dikkatli olmak lazım” dedi.
Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği Başkanı Nevzat Öztangut da SPK’nın yaptığı çalışmanın yatırımcılar için umut verici olduğunu söylediYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
sn ayı abey,3-4 ay kadar eve çakılıyım,saga sola gitme durumum pek olmayacak.ama yaz itibari ile av mevsimini sanırım açabilirim.o vakit memnuniyetle elimde böbrek bekleyip suyunuzu içerim..her şey olacağına varır..
Yorum
-
keten abiafebrul mucoplus 1200 amoklavin vermiş doktor.hiç fayda etmiyor bunlar bana kafa kalkmıyor ateş var beynimin içi sümük dolu sanki
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hocam sorma aynı dert bende de var bu kadar sü.... nasıl oluyo anlamadım gitti boşaltıyom boşaltıyom tekrar doluyo :::::bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketen abiafebrul mucoplus 1200 amoklavin vermiş doktor.hiç fayda etmiyor bunlar bana kafa kalkmıyor ateş var beynimin içi sümük dolu sanki
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
amoklavine devam.yanında ibuprofen cinsi bi ateş ve agrı ilacı..amoklavini sallama,abartır sonra..her şey olacağına varır..
Yorum

Yorum