Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
hocam öyle bir kağıdı bulsak yerimden hoplarım..narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergribe şöyle tavanlık bir kağıt iyi gelir. bak nasıl diriliyor bir anda
))
ofis sıcak, mayışmıştım, mevzusunu edince bile gözlerim açıldı..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
üstad 4.54 satmıştım yeniden aldım..hadi bakalım..gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternugyo
takipte olan senet vardı ya
işte 5'liklerdeki son hali işte beleeeesonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
bende derim ki ondan gelcek para bırak allahtan gelsin.6 tl ederi var elbette ama gözümde 1 tl ederi kalmadı.böyle sığ kağıt görmedim benBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
üstad sana da geçmiş olsun..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla ortalıkta bir salgın var herhalde bend ebaşımı kaldıramyom .....
bir sıcak ıhlamur ya da ada çayı rahatlatır..cayy
afiyet olsun..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
hayırlısı bakalımataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad 4.54 satmıştım yeniden aldım..hadi bakalım..BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
onu lacağıma alır alcatel beklerim hiç olmasa gece rahat uyurumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
yuh anasını
üstad olmak böyle bişey iste
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
eggeub su koyverecek .....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
güzel..narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradam olacak paranın, kağıdı önüne gelirmiş....
borsaya yeni bir vecize ekleyiverim bari...
ya da;
kağıdı önüne gelen, deli paradır..;)
iyi de; ''vermemiş mabud, neylesin sultan mahmud'' olursa vay haline..
fıkrası az sonra....geliyor..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum

Yorum