herkese afiyet olsun öğleden sonra görüşmek üzere
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
TYR ve ben istanbul'dayız. TYR alacak beni beraber geleceğiz...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteristanbuldakiler kahvaltıya geliyor değil mi?
Yorum
-
Günün ilk yarısında Avrupa kaynaklı gelişmeler yeniden ön plandaydı. Portekiz’in bugünkü ihalede daha düşük faizden borçlanması olumlu algılanırken, Yunanistan’ın borçlarının yeniden yapılandırılabileceği yönündeki haberler stresi sınırlı oranda artırdı.
ABD tarafında ise vadeli işlemlerde yatay bir eğilim gözlenirken, günün ikinci yarısında gelecek banka bilançoları takip edilecek. 15:00’da Goldman Sachs (3.76$) ve Wells Fargo (0.61$) bilançoları önem taşırken, State Street (0.86$) ve US Bancorp (0.46$) bilançolarının da Wall Street açılışı öncesi açıklanacağını hatırlatalım. Ayrıca 15.30 ve 17.00’da ABD’de açıklanacak konut dataları da takip edilecek diğer veriler.
Lokal tarafta PPK toplantısının yarattığı kafa karşışıklığı halen giderilmezken, ulusal endeksin de kritik destek olarak değerlendirdiğimiz 66.500 bölgesinden uzaklaşamadığını görüyoruz. TCMB’den beklentilerde farklılaşmaya yol açan açıklamalar gelmesi para ve hisse marketlerinde farklı bir fiyatlamaya neden oluyor.
USDTRL tarafında 1.54 seviyesinin aşılması nedeniyle kısa vadede yükseliş eğilimi artmaya başlarken, 1.54 seviyesinin destek olarak korunması halinde sırasıyla 1.55 ve 1.57 seviyelerine yönelik yükseliş denemelerine tanık olabiliriz.
Hisse senedi marketinde ise halen 66.500-68.500 bandında işlemler sürüyor. 66.500 desteği altında hisse senedi marketinde olumsuz algılamanın ivme kazanabileceği konusundaki uyarımızı koruyoruz. Mevcut durumda, global piyasalardan olumsuz yönde ayrışarak hareket eden Türk hisse marketinin, aşırı alım noktalarına yaklaşmış global piyasalarda yaklaşan kar realizasyonu sürecini hangi seviyelerde karşılayacağı önemli olacaktır.
Olumlu bilançolarla kar realizasyonu sürecinin ötelendiği bir sürecin (PPK’da faiz indiriminin de gerçekleşmesi durumunda) hisse senedi ve USDTRL tarafında eş zamanlı yükselişe destek olması ve bu paralelde endeksin yeniden 68.000-68.500 bölgesine sınırlı bir yükseliş ivmesi yakalaması mümkün olabilir.
Dün Citigroup’un beklentilerin altında kalan bilanço açıklamasına paralel benzer hayal kırıklığıyla sonuçlanabilecek bilanço performanslarının ise yaklaşan FED toplantısı öncesinde baskıyı artırarak (PPK’da faiz indiriminin gerçekleşmemesi ve munzam karşılıklarda artış yapılması yada bu yönde verilecek sinyal) endeksi 64.800-66.500 yeni bant aralığına gerilemesine neden olabilir. Dolar tarafında ise sınırlı bir yükseliş gündeme gelebilir.
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
-
ne gripmiş arkadaş kafayı kaldırtmıyorBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
gecmiş olsun...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne gripmiş arkadaş kafayı kaldırtmıyor
en iyisi bol limonlu ıhlamur...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
ha bu arada ben yokken cimbetonum yine tavan olmus...
3. tavan oldu....
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
biraz edıp biraz fener lendik....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
teşekkürler syn mustafa.limonlu mal yaptım iş yeri imknaları sınırlı.akşam olsa diye iple çekiyorumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...tahmini/page53
arkadaslar,hocalar hadi tahminlerimizi alalım...
kupalar EFEKENT hocadan, madalyalar SİMURG hocadan....
ben yaptım sıra sizlerde....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
laciverttttttt.....EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum