Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tecrübeli üye yazıyodu şimdi bağımlı üye olmuşuz bu eymidir kötümüdür :::
( Tabi sabahtan gece yarılarına kadar burdan çıkmazsam olcağaı buydu)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Dilaverim şaka değil. Pazartesi netaş sattım.Cuma almıştım hemde. Büyük balık hatta balina kaçırdım.
Müsait olursan şu migros'un bir falına bakarmısın ? Bunu takip edeceğim diye herşeyi kaçırır oldum.
Bu işler öyledir, büyük dalmışsan spek senden malı geri alır koşmaya başlar.... Denizbank da da gördüğüm aynı şey... bir gün pis kopacak ama birilerinin dökülmesi lazım...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bu işler öyledir, büyük dalmışsan spek senden malı geri alır koşmaya başlar.... Denizbank da da gördüğüm aynı şey... bir gün pis kopacak ama birilerinin dökülmesi lazım...
Cuma bariz al sinyali verdi netaş. sonra alınca içim kemirildi. yüzlerce ky'nin olduğu kağıt gidermi dedim.Çağrısı 53 civarı gelir dedim. şeytan sürekli dürttü yani. ama bir yandan da 1'e 5 bedelsiz beklentimi korudum. sonunda dayanamadım ve pazartesi karı görünce sattım. meğer elde ettiğim kar değil lolipopmuş
Deniz 12.60 üstünü denesin tekrar bak neler yapacağım ona
Yorum