Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
afyondan çıkardığım sonuç şu oldu; operasyon yemiş kağıtlardan epey bi uzak duracaksın...
afyonun taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............... gerisini sen doldur narada abi
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
ona ben bi okurum..bütün sülalesini ihya eder..
benim okumalarım çok meşhurdur..
boşuna nefesini tüketme abi boş ver benden uzak olsun ne yaparsa yapsın artıkın onun nazıyla uğraşamam ben.....
Mevlana der ki;
Anadolu Yatırım ( www.anadoluyatirim.com.tr ) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"GÜN İÇİ VE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERE YÖNELİK TRADE ALIŞ YAPMAK
İSTEYENLER İÇİN GSRAY TEKNİK OLARAK UYGUN HİSSELER İÇİNDE GÖZÜKMEKTE
SON TEKNİK GÖRÜNÜM ALIŞTAN TRADE YAPMAK İÇİN KAZANÇ POTANSİYALİ
TAŞIDIĞINI TAHMİN ETMEKTEYİZ.
GÖRÜNÜM KISA VADEDE OLUŞTURDUĞU POZİTİF YARI YOL FORMASYONU
ZİRVELERİ ZORLUYOR VE OLUMLU.
TEKNİK GÖRÜNÜMÜN ALIŞ POZİSYONU UYGUN OLDUĞUNU GÖSTERMEKTE
TEPKİ YÜKSELİŞİ İÇİNDE İLK ADIMDA 408.00 HEDEF OLARAK İZLENEBİLİR.
IKINCI ADIM VE TEPKİNİN DAHA GÜÇLENMESİ İLE BERABER 420.00-440.00
BÖLGESİ HEDEF ARALIĞI OLARAK İZLENEBİLİR.
İŞLEM ÖNERİLEN SAAT VE TRADE EDİLECEK AKTİF FİYAT 14:22 AKTİF
FİYAT 389.00
ZARAR KES : 369.000
ZAMAN STOP ARALIĞI 2 İLE 5 İŞ GUNU"
gel seninle göllere gidelim..bak beni duydu gene coştu.. goç..goç..
kısmet sizeymiş abi ne yapalım heç deyilse yabancıya gitmiyo kazanan cep bizden olsun ))
Mevlana der ki;
Yorum