yahu *** bunlar diyecek birşey bulamıyorum.k24
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
maalt bir flma daha yapıor sanırım.başarılı olabiirse hedef i 18.hele bi tamamlasın uçuşa yakın atlarım trene
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
maalt 15.70 aşağı kırılmadığı sürece tut konumundadır. 5 dk. düzeltme yapıyorlar. verdğim sevieyye kadar sarkma normal sayılır. 16.30 üstünde 30 dk. kadar tutunması halinde ise senet tavana gider...
Yorum
-
Şaka gibi.Beni bekliyorlarmış. 5 kademe kaldırdılar :040::040:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaçam yemedi. Algyo'yu da teslim ettim
Ki bence çok iyi duruyor aslında.
Biraz kenardan izleyelim maçı.
Yorum
-
imkb 100 de 1 ay öncsinde görecek dedğim 61.400 hedefine az kaldı... Görse de herkes rahatlasa... sonrasından ise kormayın diyecem. yeni yükseliş trendi başlyacak muhtemlen....
onu zmanı geldğinde analiz ederiz...
Yorum
-
muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayces le ilgili olarak sabreden dervişin öbür versiyonu aklıma geldi bir an için
Katılmamak elde değil.
Yorum
-
dirençler neresi hocam algyo daVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlgyo 17,05 de kalktı.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Bu ne biçim topik yaw... herkes nokta atışı yapıyor.... nazar değdireceksiniz.
Yorum
Yorum