Petkimi niye bu kadar sert vermiş bu adamlar ? 2.25 kalkarken yakalayamadım. şöyle 2-3 kademe üstlerinden kafalarına çakayım .
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
nugyo orta vadeli düzeltmesini tamlamış görünüyor. kısa vade 4.30 ları test eder. bu seviyeyi de kırarsa önü açılır.
Yorum
-
şu alcarda uzun zamandır sessiz sedasız duruyo bir hareket yaparmı acaba
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sabahtan beri bekliyoz gitsin artık yanigurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarsan gidecek herhal ha?
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
afmas gidiyo ufak ufakMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
fvoride laf dinliyor sonunda kulaklarını çeke çeke uzattım
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
tamamlanmadıysa bile az kaldı diyebilir. Buralardan da dönüş için aslında dışarısı ve pariteler hazır... buralardan maliyetlenmeler aşırı risk taşımayacaktır bana göre orta vade için.PARABELLUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hocam endekste düzeltme tamamlandı mı sizce?
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamamlanmadıysa bile az kaldı diyebilir. Buralardan da dönüş için aslında dışarısı ve pariteler hazır... buralardan maliyetlenmeler aşırı risk taşımayacaktır bana göre orta vade için.
Teşekkürler Hocam,sağolun..
Yorum
-
63500 üzerindeki kapanışta gönlüm rahat olurBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum