free benim bilgim var.eşkişer hemen dışında,yakında imara girebilecek yerler,misal 44 dekar 1.100.000 tl............36 dekar 2.500.000 tl...nası eyimin..
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
-
sürgünefe,elbette.bi tarla alana 2 hatun bonus..yada şöyle düşün,tarla neyim alıyosan paralısın demektir,hatunlar otomatikman geliyo çiftlik işçiligi için..çalıştırmak maksatlı canımmm,yanlış anlamayın hee..her şey olacağına varır..
Yorum
-
biizm buralar 3 yıl önce bedevaya yakındı 20 tl m2 gibi fiyatlar vardı.ama şimdi istanbuldaki tresaneler buraya tasındı.sanaii imarı geldi.fiyatlar arttı bide üstüne istanbul ismir otobanı ve körfez köprüsü 300 tlden başlıor m2Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
free guşum bende sana sorayım.amerigada şu çamur gibi çok verimli toprakların oldugu yer(chocolate sands)(oregon yada mişigan olapilir)oralarda topragın dekarı kaçtan geçiyo
yada üretim için en degerli yerlerde dekarı kaç gibi..her şey olacağına varır..
Yorum
-
sürgünefe eger istatistiki durumlara özel ilgin varsa rusyada kadın erkek oranı bi aralar 56-44 idi.eyi bişi yani.her şey olacağına varır..
Yorum
-
Muahahaha ahahahahaa ahahahah..... Yaw hic gulecegim yoktu sabah sabah KetEn Hocam...Hehehehehee heheeh ehheee ehehehehe..... (Smiley ekleyemedim, siz yere yatip da gulen bir tip hayal edin simdi..Ayaklari havada pedal cevirip gulen var ya,,o elemani iste..."Amerikan yesil sermayesi..."
)
Abicigim burada baska renkli para yok ki, herkes yesil sermaye... ;) ;) ;) Ama o fiyata 36 donumluk arazi isi sakat.. Biz burda sehrin gobeginde 37,5 acre aldik 1,300 e abiciigm...siz nerden bahsediyonus...Tarlaya filam kalirsa is, buradan sanirim daha ucuzu yok..Al...10 sene sonra misir ek sat..biodizel olayi...
Bu kadar gulmeden sonra ben yatarim abiler. Size hayirli seanslar..Bir daha da Davos Mavis beklemeyin benden. Gelirim muhabbetimi eder giderim..Insan bu kadar mi bahtsiz olur yaw.....
Kalin saglicakla....
freesky
Yorum
-
-
boş firene dikkat 171.50 engeli geçilirse olcak işallahBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
len bahtsız diyosun,sana 2 yıl önce kutuplara gitme,gel gül gibi evinde dur demedimmi.gittin gördün gününü işte,takıldı peşine geldi ayı oglu ayı..şimdi çöl ara belki gelmez deyi..orada gelir marak etme..acre ne len bu arada.kaç metirekare..her şey olacağına varır..
Yorum
-
şöle denize nazır,yazları da kışlarıda ılıman bi yerden 3-5 dekar(dekar demek sıktı,halk agzıyla diyeyim dönüm(dönüm halk arasında 1000 metrekare,teknik olarak 1600 metrekaredir))ufak sebze ekip dikebilecegim,40-50 tanede meyve agacı dikebilecegim bi yerden,ama çokda ıssız olmayan öyle bi yerden toprak alıp ev yaptıracam.emekliligimi hanımla orada geçirecegim,civciv besleyecegim..öyle yer bilen varsa yazsın yav,ön çalışmasını yaparım en azından..her şey olacağına varır..
Yorum
-
antalya derim keten abi.fiyatlarda uygun.ama memleketime yakın olsun dersen yalova da güzeldir.deniz kenarları plajları tatmin eder.fazla kalabalık yoktur.doğası ılıman kar yağmaz.emekli kentidir.meyvesi bol ve ucuzdur.ne eksen olur toprağı verimlidirBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
maalt içecek çıkmış yeni armut suyu maalt içeceği diyor üzerinde.msj olarak algıladım
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum