heleşükür şidiye kadar becerememiştim ama oldu teşekkürler sn. fahrettin
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
BENDE 3. DENEMEDE ANCAK YAPABILIYOMk24SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar ben alıntı yaparak cevaplayamıyorum nedendirPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
iyi akşmalar....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
inşallahturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaalt 16.100 ün üstünde kapamalı, 16.500 kaparsa kaymaklı olur
Yorum
-
maltta günlükçü değilseniz sıkıntı edecek bir durum yok. dönüşün ilk barı bugündü, sonrası gelecektir..
Yorum
-
hocam rahatlattınız bizi tşk.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaltta günlükçü değilseniz sıkıntı edecek bir durum yok. dönüşün ilk barı bugündü, sonrası gelecektir..
Yorum
-
hepinize iyi akşamlar.
yavaş yavaş geriye dönük okuyorum.
Sn. güko bende tebrik ederim. isabetli tahminler için. :081:"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
SN. SIMURG AĞZINIZDAN BAL DAMLIYOR İNŞALLAH HEP BOYLE BİRİLERİNE MORAL OLURSUNUZ.cayysimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaltta günlükçü değilseniz sıkıntı edecek bir durum yok. dönüşün ilk barı bugündü, sonrası gelecektir..
BENDEN 1 ÇAY İÇİN KEYFİNİZE BAKINPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
Yorum