s.a gürme nasılsın mndrs kayıtlı sermaye tavanını 200 den 250 milyona yükseltmek için spk ye başvuyor bu sermaye arttırı hazırlığı mı demek oluyor gürme
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
görünen köy kılavuz istemez.._deniz_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a gürme nasılsın mndrs kayıtlı sermaye tavanını 200 den 250 milyona yükseltmek için spk ye başvuyor bu sermaye arttırı hazırlığı mı demek oluyor gürmeBÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
şu bagfs 167 geçse tavana yapışsa peşinden eggub gitse ne fena güzel olurki
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ne demek yani gürme görünen köy klAvuz istemezgurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergörünen köy kılavuz istemez..
bu konudan anlamam fazla
Yorum
-
şu hekts fena durmuyo ekranın bir köşesinde dursun bakalımm gübrelere ayak udurur belkim....
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
everest'e tırmanıcam ama benim oksijen tüpünün hacmi oraya kadar yetişmiyo
ne yapmam lazım
daha büyük bir oksijen tüpü alıp onun içini daha çok oksijenle doldurmam gerek değil mi?
işte şirket de tüpün hacmini büyütmek istiyor
daha sonra da oksijen basacak !!!
yeteri kadar açık mı?BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
hadi olum bagfs yukardaki senaryo tutuyomu neGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu bagfs 167 geçse tavana yapışsa peşinden eggub gitse ne fena güzel olurki

Mevlana der ki;
Yorum
-
gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereverest'e tırmanıcam ama benim oksijen tüpünün hacmi oraya kadar yetişmiyo
ne yapmam lazım
daha büyük bir oksijen tüpü alıp onun içini daha çok oksijenle doldurmam gerek değil mi?
işte şirket de tüpün hacmini büyütmek istiyor
daha sonra da oksijen basacak !!!
yeteri kadar açık mı?
açık teşkür bu arada akyo bana güzelleşti geldi bakarmıısn
Yorum
-
hocam bu aralar bagfs ve egguble oynaşıyolar ben tercihimi onlardan yana kulladım ....muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGubrefabrk nasil sn gukoMevlana der ki;
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelki adama mal lazım olabilir
Galiba gerçekten lazım...
Sağ ve sol emir lot sayılarına bir bakış atalım.
Yorum
Yorum