köküne kadar almak lazım ifadesi yanlıs anlasılabilir.pardon.almak lazım derken senedi almak değil.karı sonuna kadar almak.
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
ya ne diyebilirinki bir olay ancak bu şekilde toparlanabilir tebrik ederim ..............bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterköküne kadar almak lazım ifadesi yanlıs anlasılabilir.pardon.almak lazım derken senedi almak değil.karı sonuna kadar almak.
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
sizi seviyorum biliyosunuz dimi
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
afiyet olsun....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
eurom
KONU:
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
BASIN DUYURUSU
17.08.2010 VE 24.12.2010 TARIHINDE BIR INTERNET SITESINDE KURUMLARIMIZ HAKKINDA YAZILAN PIYASAYI MANIPULE EDECEK NITELIKTEKI YALAN, YANLIS, HAKARET VE TEHDIT ICERIKLI HABERLER ILE ILGILI SERMAYE PIYASASI KURULU VE CUMHURIYET SAVCILIGI NEZDINDE GEREKLI HUKUKI ISLEMLER BASLATILMISTIR. KAMUOYUNUN BILGISINE SUNARIZ.
SAYGILARIMIZLA,
EURO YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S.
bu da neki yaf????YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
hatırlrasanız xxxx sitenin yorumun dedikodudan ibaret bir yorum yaptığını yatırımcıları yanlış etkilyeceğini savumuştum ve desa 2 gün sonra yine tavan görmüştü yanılmıyorsam. Bu ve buna benzer internet siteleri dedokuları ve duyumları mesnetsiz bir haber niteliğine dönüştürüse ben de olsam şirket olarak hakkımı arararım. Bu şirketler ususlüz iş yapıyorsa, delillerle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunmak gerekmez mi ?narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereurom
KONU:
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
BASIN DUYURUSU
17.08.2010 VE 24.12.2010 TARIHINDE BIR INTERNET SITESINDE KURUMLARIMIZ HAKKINDA YAZILAN PIYASAYI MANIPULE EDECEK NITELIKTEKI YALAN, YANLIS, HAKARET VE TEHDIT ICERIKLI HABERLER ILE ILGILI SERMAYE PIYASASI KURULU VE CUMHURIYET SAVCILIGI NEZDINDE GEREKLI HUKUKI ISLEMLER BASLATILMISTIR. KAMUOYUNUN BILGISINE SUNARIZ.
SAYGILARIMIZLA,
EURO YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S.
bu da neki yaf????
Yorum
-
hoş geldin arkadaş..halıcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar, aranıza yeni katıldım. herkese başarılar.sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
aksigorta güzel yerde geçermi dersinizBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum