16,30 - 16,35 ve 16,40 taki toplam 33.000 lot iptal mi edilecek yoksa alınacak mı merak ediyorum...
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
yok yaw... millet yanlış anlar... ben sanal işlem yapıyorum....:081:turkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hoca dalarsa çokkkkkkkkk derine dalar, haydi bakalım.:081::081::081:
Yorum
-
hedefime çok var al sat yapıp malı da kaptırmam.naparsan yap spekBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
bu gün tavanlarmıyız hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermillete benden yılbaşı hediyesi olsun, mallt
Yorum
-
simurg hocam şu ülkere bir bakabilirmisiniz....tşkMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
alttan alanlar versinde biz dostum spekle yolumuza devam edelim.düzeltme yapıor arkadaslar 5 dk sına bakın.şahane bir düzeltme.arkanıza yaslanın tadını çıkarın.her zaman ele geçmez bu fırsatlar.köküne kadar almak lazımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
dİrenÇlerde dolaniyor. Hacİmle geÇebİlİrlerse 70 lİ sevİyelerİ yola o.v . Devam edebİlİr.gÜko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam şu ülkere bir bakabilirmisiniz....tşk
Yorum
-
yatırımcıları duygusal yönden etkilyebilcek her türlü ifadelerden kaçınalım. Yorumlarımız tekniğe ve temel dayalı olsun.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralttan alanlar versinde biz dostum spekle yolumuza devam edelim.düzeltme yapıor arkadaslar 5 dk sına bakın.şahane bir düzeltme.arkanıza yaslanın tadını çıkarın.her zaman ele geçmez bu fırsatlar.köküne kadar almak lazım
Yorum
-
hacimin hangi evrelerde yapıldığüı önemlidir. her hacim mal çıkılması anlamına gelmez tam tersi ciddi mal alımı da olabilir dirençlerde.e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaalt da hacim çok fazla degilmi
spek dağıtıyor olmasın sy hocalar
Yorum
Yorum