Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yemek resimleri feysbuk a konulmus ve gormek icin de uyelik istiyor. Baglantiyi anlayamadim, buradaki dostlarin resimlerini gormek icin neden feysbuk uyesi olmam gereksin ki? Feysbuk bizim foruma destek filam mi sagliyor ki, biz onun reklamini yapalim...?
Sayın freesky haklısınız ancak foruma nasıl resim eklenir bilmediğim için resimleri facebook a attım foruma resim eklemeyi öğrendiğim an tüm resimleri forumda görebileceksiniz
Yemek resimleri feysbuk a konulmus ve gormek icin de uyelik istiyor. Baglantiyi anlayamadim, buradaki dostlarin resimlerini gormek icin neden feysbuk uyesi olmam gereksin ki? Feysbuk bizim foruma destek filam mi sagliyor ki, biz onun reklamini yapalim...?
Saçı uzun olan gemici
elinde çanta olan FNT
spor ayakkabılı tohtor.
gözlüklü KUTERO
kırmızı kazaklı efekent
fnt nin solundaki ayı
artiz var çarpık bacak engin
...........
devam edin.k24k24
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
sol bastan 5. yim mavi gömlek yakalı.yutdısından gelen misafirlerimize de aynısnı söyledim.burdada söyliyim.bunca farklı şehirlerden gelmiş insanları bi araya toplamak herkesin harcı değil.demekki ortada bir başarı var.simurg hocamı ve onun keyborsa sını tebrik ediyorum.başarıları katlanarak devam eder işallah
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum