hangi hava yolları sn ataman?
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
sırada kiremit olabilir miBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
benim eski gözağrım çok sevişirdik, çok yanar sönerdi,bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersırada kiremit olabilir mi
ama arasıra ısırırdı beni..bi türlü tad vermezdi..
en sonunda ben onu kıstırıp bi ısırdım ki, bi daha yanına bile yanaşmadım korkumdan..
yakalarsa muk muk..;)sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
yalova hava yolları TK 1982 sefer sayılı yolcu uçağı..;)muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangi hava yolları sn ataman?sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
çok uyanıkmış be bu uyumda :::::::::::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz uyum aldım inşallah uyumaz........
)))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
birazda mıgros uydurduk şimdikkkkkkkk :::
gidermi bilemem
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
free guşum gene ekran başında uyuya kalmışsın.kalk ula çocuklar aş bekler te be yav..her şey olacağına varır..
Yorum
-
sankoya 1000 er 1000 er girmeyin sakın ha.speki uıyuz ben girdim neler yaptı banaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum