SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
-
Yorum
-
olabilir hocam. sayenizde herkes nasipleniyor.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparayı alan kutlamaya mı gitti acaba....
Yorum
-
EFEKENT hocam vermiştir ayarı sanırım.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforum saatini değiştirdik ondan kaynaklanan bir durum...
Yorum
-
eldeki senetleri verdim kurtuldum yoruldum biraz dinlenelim yoksa gözlrimiz kor olcak
iyi akşamlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
o. vadeli tut konumunda. 1.32 altı kapanışar olamdığı sürece...emmi67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam iheva yorumu alabilirmiyim.
Yorum
-
ba ba ba kar istemiyorum artık diyor. Güko benim belirlediğim sponsor. eggub bagfs konya afyon kervt maalt daha sayammı gükoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereldeki senetleri verdim kurtuldum yoruldum biraz dinlenelim yoksa gözlrimiz kor olcak
iyi akşamlar...
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ona da hayı demeyiz ...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterba ba ba kar istemiyorum artık diyor. Güko benim belirlediğim sponsor. eggub bagfs konya afyon kervt maalt daha sayammı güko
ankara sponsorumuz da belli artık....
Yorum
-
Yorum