cem17cem Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
özel mesajla sorulan sorulara cevap veremiyorum kusura bakmayın.. müsait olunca forumda cevap veriyorum zaten.
-
*bofa merrİll: TÜrk hİsse senetlerİ 2011 İlk yarida dİĞer pİyasalara gÖre daha İyİ olacak-cnbceBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
afyon beni sırtından atamayınca ayak diriyor
atamayacan leyn.. senden çok zararım var... ver zararımı gideyim...
aşağılara salarsan iyi olur; aşağıdan verdiklerimi geri alırım...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
versinler gazı bakalım sonumuz ne olacak.....bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster*bofa merrİll: TÜrk hİsse senetlerİ 2011 İlk yarida dİĞer pİyasalara gÖre daha İyİ olacak-cnbceMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
simurg hocam mgros bakabilirmisin müsait olunca.tşkMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
çıkmam hiç kusura bakmayın bfren verdik konya verdik nere gitti.bunu vermem sonuna kadar devamBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
öğretmen olan komşumun ilkokula giden bir çocuğu, bir iki ay önce havalar sıcak iken,
sokakta bisiklet kulanıyor, bir yandan da kendi kendine bişeyler söyleniyordu..
'günaydın' dedim,
'ne konuşuyorsun öyle,kendi kendine konuşana ne derler biliyor musun' dedim..
o da hiç cevap vermeden beni geçti ve gitti, bir iki saniye sonra fren sesine geriye döndüm;
'deli diyorlar' dedi bana.. ben de;
'bilemedin, az kaçık diyorlar' dedim..küçük kız sırıttı...gülüştük...
şimdi siz de ne bakıyorsunuz öyle, tren ne ki göller bölgesine vapur bile gönderebilirim..
zorumdan....
tektu tavan oldu erken verdik ona mı yanayım,tukas çıkmadı ona mı yanayım,
göller bölgesine vapur bekliyoruz ona mı yanayım..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
mgros kervt carfb ile yola devamGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam mgros bakabilirmisin müsait olunca.tşk
Mevlana der ki;
Yorum
-
hareket sırası gıda sektörüne geldi herhalde......Mevlana der ki;
Yorum
-
narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
)) e sonu belli oldu...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum

Yorum