Köprüüstü
Collapse
X
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
GOLD
OBO olasılığı
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGOLD
OBO olasılığı
Mükemmel bir yaklaşım...
Kural neydi kural. ?
Kural; ihtimal dahilinde olan hiç bir şey göz ardı edilemez.
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak lazım...
Tebrikler Kaptan... Bir de (ihtimal gerçekleşirse) ilk hedef neresi olur, onu da açıklasaydınız... Hatta uzun vadeli grafiğine bakıp da, orta-uzun vadeli bir analiz de yapsaydınız Altın için.
Mesela benim uzun vadede 6xx $/oz 'a çekilip sonrasında ise 8xx $/oz'larda dengelenir gibi uçuk bir beklentim var.
Ne dersiniz... ?
Yorum
-
EurUsd
Günlükte % 50 fibo 1.2605 test edilmek isteniyor..
Yorum
-
k10k12k13DeliKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMükemmel bir yaklaşım...
Kural neydi kural. ?
Kural; ihtimal dahilinde olan hiç bir şey göz ardı edilemez.
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak lazım...
Tebrikler Kaptan... Bir de (ihtimal gerçekleşirse) ilk hedef neresi olur, onu da açıklasaydınız... Hatta uzun vadeli grafiğine bakıp da, orta-uzun vadeli bir analiz de yapsaydınız Altın için.
Mesela benim uzun vadede 6xx $/oz 'a çekilip sonrasında ise 8xx $/oz'larda dengelenir gibi uçuk bir beklentim var.
Ne dersiniz... ?
Vallahi forexe bulaştıktan sonra hiç orta ve uzun vade bakamıyorum grafiklere..
Günü kurtarmaya bakıyorum işin açıkçası..
Siz ne derseniz o derim..
Vay be dostum..
İçime bir hüzün düştü yine..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Yorum
-
Şimdilik 73600 lerde taban yapmaya çalışıyor..
Yorum
-
Burada üstadlara selam vererek ve onlarin izniyle uzun zamandır hemen her yolu deneyerek yaptiklarimin kisa bir sonucunu aktarmak isterim. Fiaytlar bir sisteme gore hareket eder. Ama kendimize ait Alim satim sistemi kurmak cok komplekstir. Cunku ust sistemin belli bir yolu vardir ama bu yola giderken bir cok tuzak kurup bizi sabirla dener sabir iki turludur parayla sabir zamanla sabir. araci kurumlar az parayla cok sabira izin vermez bir yapi kurmuslardir pozisyonunuzu kapatir. genelde herkesin az parasi vardir. Bu yuzden E/U 1.28den 1.26 ya duser pozisyonunuz sat bile olsa yine sapa oturup dunyanin zararini edersiniz 0.1 lot la bile. En kolay ve hizli para kazanilacak period M1 gibi gozuksede en cok para orada kaybedilir. Sistem hemen herkesi kucuk periodlarda dogru guder. bence mutlaka oynanacaksa min. 5000 usd ile 0.1 lot ile gunluk oynamaktir. Birde elimizde her turlu yapi sadece gecmisi gostermektedir. Trend bile olussa kucuk periodlarda guvenilmez bir yapi sunarlar.saygilar,Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Herşeyin hesabı ucuz fiyat pahalı fiyattır, Borsa eğer bir şans ve mantık oyunu ise pahalı fiyattan sat, ucuz fiyattan al olayına şans vermek daha mantıklıdır..
73475 den satmak yerıne daha pahalı olan 73900 den satmak gıbı...
Market profıle zaten bunu soyluyor...
Yorum
-
Bunu bılebılmek ıcınde marketın tıpını anlamak lazımdır..
Bugunkı market yatay markettır, (BU kadar dusmesıne ragmen) O zaman market profıl devreye gırer ve en dıplere yakın long , en tepelere yakın short olmaya şans vermek ben dememişmiydim naralarından daha mantıklıdır...
Yorum
-
tesekkur ederim Ustad sende hosgeldin senin yazilarini goremeyince insanin icinde bir bosluk oluyor. facebookunuda bilemedim daha once.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Eyvallah..Hoşgeldin..Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurada üstadlara selam vererek ve onlarin izniyle uzun zamandır hemen her yolu deneyerek yaptiklarimin kisa bir sonucunu aktarmak isterim. Fiaytlar bir sisteme gore hareket eder. Ama kendimize ait Alim satim sistemi kurmak cok komplekstir. Cunku ust sistemin belli bir yolu vardir ama bu yola giderken bir cok tuzak kurup bizi sabirla dener sabir iki turludur parayla sabir zamanla sabir. araci kurumlar az parayla cok sabira izin vermez bir yapi kurmuslardir pozisyonunuzu kapatir. genelde herkesin az parasi vardir. Bu yuzden E/U 1.28den 1.26 ya duser pozisyonunuz sat bile olsa yine sapa oturup dunyanin zararini edersiniz 0.1 lot la bile. En kolay ve hizli para kazanilacak period M1 gibi gozuksede en cok para orada kaybedilir. Sistem hemen herkesi kucuk periodlarda dogru guder. bence mutlaka oynanacaksa min. 5000 usd ile 0.1 lot ile gunluk oynamaktir. Birde elimizde her turlu yapi sadece gecmisi gostermektedir. Trend bile olussa kucuk periodlarda guvenilmez bir yapi sunarlar.saygilar,
Güzel tespitler gerçektende..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
Yorum