Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sabahki yazısı kaybolmasın biraz öne alayım istedim simurg hocamın
simurg Nickli Üyeden Alıntı
.Perspektif meselesine gelince bizim piyasadaki düşüşün derinliksiz ve fiyat öldürme esasına dayandığını görüyorum. her düşüş ve yükselişte oldğu gibi yabancı kurumlar raporları iş ile iş başında. Daha düne kadar ralli süreci yaşarken cari açık bilnmiyor muydu ? Avrupadaki sıkıntılar bilnmiyor muydu ? Geçtiğimiz Ağustos ayında garan 9.00 iken 11.00-12.00 hedefi gösteren citi-doçe raporları ne çabuk unutuldu... Kısaca uzun vadeli trendin bozulması bence mümkün değil bu sürec olsa olsa seçim öncesi ralli bekleyenleri hayal kırıklığına uğratma sürecidir. Bir de seçim sonrasını görelim... bakalım ne beklentiler havada uçuşacak...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
yolunu bulmak için ani düşüşlerkle birilerini yıldıracak anlaşılan
buralarda oyalayıpta çıkış imajı verip hopa aşağı salarlar mı ? heç belli olmaz bu ecnebilere
üstüne bastın tam olarak, ayagını kaldır desemmmmm;) bende tam bunu düşünüyordum
fikret abim hızır acil servis gibi anında cevabı STOPSUZ olmaz. bence geri çekilmeler alım fırsatı olabilüüüüür dediyse önlemini alacaksın dost
62,5xx-62,600 kırıp yukarı gidemiyorsa !!!!! Öncelikle 61.6xx/3xx ü dener oda olmadı 60.6xx daha sonrada sırası ile 59-58-54 *48 mi, desem acaba AMA DİLİM BİLE SÖYLEMEK İSTEMİYOR ELİM YAZMIYOR VALLAHİ( ZOR HEMDE ÇOK ZOR BENCE ORALARA KADAR DÜŞMESİ AMA AMAAA BİZ NE DÜŞÜŞLER GÖRDÜK !!!! YALAN BİR HABERLE % 5 Mİ % 8 Mİ NE İSTERSENİZ O BİLE OLABİLİR VE VE VE O SERT DÜŞÜŞDEN SONRA KALICI YÜKSELİŞ NEDEN OLMASIN ASIL SİLKELEME BÖYLE OLMALI BENCE , AMA BENCEEEEeeee )
İyi salladım yine yaaaaa......... Saçmalıktır , Deli saçmasıdır aman inanmayın !!!!.......
Yorum