Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
işte her zaman aynı şey oluyor. böyle arada derede bırakıyorlar ve gider ayak poz alamıyorum. sonra gerçekleşince keşke diyorum. artık siz kar ederseniz benimle paylaşırsınız. zarar sizin de karınıza ortak olurum ama
he rzaman hızlı şekilde yazamıyorum 84,XXX üstüne hızlı şekilde yükseldiğinde kapadım ve uuzn açmaya niyet ettim aynı oranda ama kıs asevdamdan dolayı yapmadım
Saglık olsun..... ve A.B.V.:081:
işte her zaman aynı şey oluyor. böyle arada derede bırakıyorlar ve gider ayak poz alamıyorum. sonra gerçekleşince keşke diyorum. artık siz kar ederseniz benimle paylaşırsınız. zarar sizin de karınıza ortak olurum ama
Ben de Volvo gidiyor diye short açtım:081::081::081:
Helal Volvoooo...
açın açın karınızın yarısına ortak olurum demedi demeyin. zararınıza karışmam ama. varsa size 45 gün önceden böyle zaman analizi verebilecek birisi getirin elini öpeyim
Yorum