VOLVO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vallaa 10 numara ingilizce..Grameri olsun, kelimeleri olsun hepsi yerli yerinde....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi burada sanki bir bozukluk hissediyorum ama poritino daha iyi bilir.

Hadi ben kaçtım. Pazartesi görüşürüz artık diyeceğim de, bu öğleden sonra da girerim biraz.
Google translate biraz zorlandı ama ben anladım
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
selametle sayın VOLVO Allah yolunu açık eyler inşaalahVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHadi ben kaçtım. Pazartesi görüşürüz artık diyeceğim de, bu öğleden sonra da girerim biraz.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Bandlarınızı alamadık bugun Sn Culex:(culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertakibe aldım demeniz bence daha uygun düşer...sonuçta sizin kararınız. saygılar...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
artık banttan değil, canlı yayın yapılıyor, sen uyuyorsun poritinoporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBandlarınızı alamadık bugun Sn Culex:(
Yorum
-
Canlı yayınlar şifreli abi...Bende decoder yohhh..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık banttan değil, canlı yayın yapılıyor, sen uyuyorsun poritino

Teşekkürler...işler bitince görüşürüz..Kolay gelsin.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinanın çok yoğunum yemek arasında bakabildim.önümüzdeki hafta pazartesi-salı iki günlük bir seminer var.ona hazırlanıyorum.bende bakmadım bantlara...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dış bantın altı 83.500 falan olmalı.;);)poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCanlı yayınlar şifreli abi...Bende decoder yohhh..
Teşekkürler...işler bitince görüşürüz..Kolay gelsin.
Yorum
-
keşke üzerine bir şey alıpta çıksaydın üşüteceksinizmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne olacaksa olsun artık yaaaa, kısa kısa bekliyoruz,Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
abi seni yolcu etmemişmiydik demekki 900 kırılmasına yardım için geri geldin e orayı kırar san 725 e kadar gelir heraldeVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben geldim yine. Yarına hazırlıklar başlamış anlaşılan
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Duygularıma göre davrandım ve 875 den shortları kapattım...Ama tamamen duygusal. Sanırım full girmiş olmam biraz gerginlik yarattı
ABV diyeyim...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
kardeşim yolculuk yarın sabah da öğleden sonra bakarım demiştim. ama istersen uçağı erkene alayımeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi seni yolcu etmemişmiydik demekki 900 kırılmasına yardım için geri geldin e orayı kırar san 725 e kadar gelir heralde
Yorum
Yorum