Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Vermişler maalesef benim kisa acmamı beklemediler yanı
sizi vagonda göremeyin ce geri dönüp yemekçi yi de almaya mı karar verdiler acaba ?
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
sayın taka eğerki küçük yatırım cı sıkca ağzından düşürmüyorsa bu sözü tehlikeli bir durum pala nın istediği bir durum
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
sayın taka eğerki küçük yatırım cı sıkca ağzından düşürmüyorsa bu sözü tehlikeli bir durum pala nın istediği bir durum
dostum bunu sizler anlayın artık.demek istediklerimin özetidir.pala takipteyse daha açık yazamazdım.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
fikret bey kemerleri bağladık koltukta pür dikkat ekrana kilitlendik ne yapacaksa yapsın yalnız bizi vagondan indirmesin yeter...
spot gap ile 68500 civarı açılırsa çok ilginç bir seans izleriz.
şimdilik öyle bi görüntü yok ama 14,30 a kadar mc saati daha sonra olma ihtimali olurmu pala bilecek
Yorum