77,900 stop noktası olarak kısa poz tutulabilir...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İMKB100 için 80.000 bu yıl içinde görülmesi muhtemel. 76.000-78.000 arası diyelim, daha uygun.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80 bin beklentin sürüyor mu abi?
ancak şimdiki durum yeni dip seviyeleri gösteriyor, 58.000 ve altını yani...
Yorum
-
Eywallah abim...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70.000 bu sefer tutmayabilir, aklınızın bir kenarında dursun...
biraz oralara nasıl geleceği önemli eğer çok hızlı gelirse tepmesi çok muhtemel olur...
ancak ağır apır gelirse muhakkak kırar geçer....YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Yohhh be abim..Ben VOB da 80 i göreyim yeterFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİMKB100 için 80.000 bu yıl içinde görülmesi muhtemel. 76.000-78.000 arası diyelim, daha uygun.
ancak şimdiki durum yeni dip seviyeleri gösteriyor, 58.000 ve altını yani...
Yarını bilmiom bu yılı napam...
Sen pazartesi için bekliyordun ya o açıdan sordum...Beklentini koruyor musun diye. haa bu arada flatim ve haftasonuna flat girerim bu aşamadan sonra.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
79.750'den döndü meret, ne yapalım yani?poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYohhh be abim..Ben VOB da 80 i göreyim yeter
Yarını bilmiom bu yılı napam...
Sen pazartesi için bekliyordun ya o açıdan sordum...Beklentini koruyor musun diye. haa bu arada flatim ve haftasonuna flat girerim bu aşamadan sonra.
Yorum
-
Long aç yardım et palayaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79.750'den döndü meret, ne yapalım yani?
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
77,900 stoplu kısa tutulabilir diye yazmıştım bir önceki sayfada, 77,875 görüldü az önce,poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLong aç yardım et palaya
nefis oynuyor pala...
long şartları oluşursa yazarım, burada olursam...
Yorum
-
hoşgeldin kardeşim.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar kolay gele....
kolaysa başına gele diyenleri duydun herhalde
Yorum
-
Selam abi...Unutturma kendini.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar kolay gele....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
arkadaşlar bu saatlik bir ew düşüş formasyonu özelliği taşıma olasılığı var.dikkatli olun.umarım ben yanılıyorumdur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar uzunların sınırı 77700 dikkatli olun.işlem fılat.sadece dostlara destek ikmali diyelim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum