Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

Adamlar getirdi getirdi yükselen trend çizgisinin yakınlarında sıkıştırdılar piyasayı ya helal olsun. Yaaa bu borsanın gerçekten tek bir kurum tarafından yönlendirildiğinden iyice eminim. Yani pala benim için kanlı canlı birşey.
    Bakıyorsun spota basıyorlar vob'u alıyorlar. Başka tarihte bakıyorsun Garan'da boş kademelerde 5-6 kademe aşağı basıp hızlıca alabiliyorlar.

Hep diplerde alırım yukarılarda satarım diye planlıyorsun ama haber akışlarıyla senin ne dipten almanı sağlıyorlar ne de yukarıdan satmanı.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• culex
      Tecrübeli
      • 22 Eylül 2009
      • 908

cümleten günaydınlar
      .

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

hayırlı sabahlar
        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• culex
          Tecrübeli
          • 22 Eylül 2009
          • 908

77850 önemli.üstünde tutunursa selvi boylum olur bence.
          .

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

günaydın dostlar.
            sn culex'in dış bandına değdi.
            halen aşağı hamle bekliyorum, daha sonra sert bir alım gelmesi muhtemel...

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

Herkese günaydın işlerim sebebiyle bugün çok aktif olamayacağım. Trade edesim de yok

Bol kazançlı bir gün olsun...
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• culex
                Tecrübeli
                • 22 Eylül 2009
                • 908

77275 altı olursa 76600 bile mümkündür bugün
                .

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  günaydın dostlar.
                  sn culex'in dış bandına değdi.
                  halen aşağı hamle bekliyorum, daha sonra sert bir alım gelmesi muhtemel...
                  Aşağıdaki hedefin nedir abi? Al-sat deneyeceğimden değil de hani oralara kadar gelirse psikolojik olarak hazır olayım diye

Yorum

• EFE_09
                    Tecrübeli
                    • 14 Mayıs 2009
                    • 1078

Sarı kanal yön kanalı..sarı altı aşağı..sarı üstü yukarı..endeks için ciddi direnç olarak görürüm..

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Şu ana kadar benim gördüğüm kadarıyla amcalar zaten long açtırmıyorlar(200-250 puanlık tradeleri saymıyorum)...
                      Sadece shortçuları sıkıştırmaya çalışıyorlar gibi hissettim.
                      77250-77800 arasında dalgalansaydı sancısız bir gün olurdu benim adıma ama bunlar niyeti bozmuşlar...Bu sıkışma sürdükçe sert hareket beklentisi artıyor..

Biraz rahat huzur ver be pala

Yorum

• VOLVO
                        indikatör
                        • 30 Nisan 2009
                        • 1448

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Şu ana kadar benim gördüğüm kadarıyla amcalar zaten long açtırmıyorlar(200-250 puanlık tradeleri saymıyorum)...
                        Sadece shortçuları sıkıştırmaya çalışıyorlar gibi hissettim.
                        77250-77800 arasında dalgalansaydı sancısız bir gün olurdu benim adıma ama bunlar niyeti bozmuşlar...Bu sıkışma sürdükçe sert hareket beklentisi artıyor..

Biraz rahat huzur ver be pala
                        Ah be kardeşim kafanda saç var mı bilmiyorum ama varsa da yakında elveda derler sana.

Palayı çözmeye çalışma direkt fikret abiye sor. O aşağı diyorsa seve seve aşağı gelirler

benim senetlerim yükselsin de endeks ne olursa olsun

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ah be kardeşim kafanda saç var mı bilmiyorum ama varsa da yakında elveda derler sana.

Palayı çözmeye çalışma direkt fikret abiye sor. O aşağı diyorsa seve seve aşağı gelirler

benim senetlerim yükselsin de endeks ne olursa olsun
                          Kafada azbiraz saç var da Fikret abinin fotoya baksana saç sakal fışkırıyor...Fikret abi palada saç bırakmadı baksana

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

Kafada azbiraz saç var da Fikret abinin fotoya baksana saç sakal fışkırıyor...Fikret abi palada saç bırakmadı baksana
                            Yahu o palanın kendisi. Senden kopardığı kılları kendi kafasına ekiyor.

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

Aşağıdaki hedefin nedir abi? Al-sat deneyeceğimden değil de hani oralara kadar gelirse psikolojik olarak hazır olayım diye
                              şimdi açtım ekranı, yazını görmemiştim.
                              76,250 civarı desem...

Yorum

• EFE_09
                                Tecrübeli
                                • 14 Mayıs 2009
                                • 1078

bende ilk etapta 76.900 deiyeyim..altnda 76.550 kritik yer..saatlik graf

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information