şimdi de long oldum 77.400 den
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
buda kapğandı 77.550 denmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi de long oldum 77.400 den
artık işlem yapmam sanırım..Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
hiç inmedim..... bekliyorum palayı...... 10 gündür... ya herro ya merro......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKISA lar kapandı 77.575 den
Nazar değmesin...TütütüüüüüüüüSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Longsun demek ki abi. 10 gündür bekliyorsanguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç inmedim..... bekliyorum palayı...... 10 gündür... ya herro ya merro......
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Palayı sıkıştırmışım köşeye.... büyük bir alacağım var ondan...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLongsun demek ki abi. 10 gündür bekliyorsan
ekrana bile bakmıyorum...
kaşıntı tutmuyor değil ama...
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinadına 725 den kısa
poz kapandı nakitim ...77.550 den
g-7 toplantısını piyasa kesin olumlu yorumlar ...kısa olmak tehlikeli artıkTırsık VOB'cu...
Yorum
-
1 saat uzak kaldım neler yaşanmış...Rodeo atı gibi pala...İnanilmaz volatilemutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster400 leri beklerken piyasa 78.100 gitti bile, sonra 77.400 lere geri geldi........
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Geceye kısa taşınması çok hasar vermeyebilir de böyle bir dönemde geceye uzun girmek cesaret ister.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısa olmak istiyorum brent den dolayı.... garip ama içimden kısa olmak geçiyor, fakat geceye mal taşımak da istemiyorummmm
Ben açıkçası yarın asıl düşüşü bekliyorum. Haftasonu riski almak istemez yatırımcılar bence.
78 lere gelirse short acabilirim.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum