120 dakikalık TOBO yapmaya niyetli, biraz daha gevşerse, yakın stoplu longa dönerim.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldim dostlar.
72.025'ten short giydim.
hayırlısı olsun.Allah Razı Olsun be fikret abiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster120 dakikalık TOBO yapmaya niyetli, biraz daha gevşerse, yakın stoplu longa dönerim.
Aranızda en kötü maliyet bende sanırım 72,020
Aklımdayken poz kapayıp UZUN filan açmaya niyetin olursa yazda dikkat edelim !!!!... malum sana göre hareket etmek çok daha saglıklı oluyor daaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Sn Daroka son durumda beklentiniz değişti mi acaba?
Eğer burdan yukarı koparsa dostlar short kovalamasın bence...Bir süre bahar havası gelebilir kırlara.
Dananın kuyruğu dediğimiz noktalardayız...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
afiyet olsun, gittik geldik stop olmuşuz
piyasa yukarı yukarı yapıyor sürekli, hızlı das gitmeyince
yavaş yavaş ala ala mı yuykarı taşıtacakla racaba.
sabah dolar da KISA pozları kapadık dolar a bakın ne olmuş, dünden uzunları kapadık ve kısa olduk oda almış başını gitmiş, ben yinede 72.800 bu kadar kolay geçilmemeliydi diye düşünüyorum......
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
825 ve 875 den kısa için talimat girmiştim ama gelmemiş abi...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim stop patlamış.
675'ten kısa açtım.Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
bende yeni geldim 400 de stop patlamış....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Daroka son durumda beklentiniz değişti mi acaba?
Eğer burdan yukarı koparsa dostlar short kovalamasın bence...Bir süre bahar havası gelebilir kırlara.
Dananın kuyruğu dediğimiz noktalardayız...
faiz gevşemiş dolar gevşemiş....
iyi tuzak kurdular bu sefer...
675 den çok az short daha yakın stoplu 72 altına inerse arttırırım
nedense bu çıkış bana hiç inandırıcı gelmiyor...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
ABD'DE ISSIZLIK BASVURULARI VERISI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 15:30'DA 26 SUBAT TARIHINDE SONA EREN BIR HAFTALIK SUREYE ILISKIN
ISIZLIK BASVURULARI VERISI ACIKLANACAK. BUNA GORE BIR ONCEKI HAFTA 22 BIN KISI
ARTISLA 391 BIN KISI OLAN BASVURULARIN 26 SUBAT HAFTASINDA 9 BIN KISI ARTARAK
400 BIN KISI OLDUGU ONGORULUYOR.
-MATRIKS-
bu veri de muhtemelen iyi gelecek, bakalım iyi veriye iyi tepki mi, kötü veriye kötü tepki mi?
Yorum
Yorum