Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Oturdum kendimce ufak bir analiz yaptım ve işte yumurtluyorum:
Ben yarın endeksin güzel bir yükseliş yapması durumunda 62-63 binlere kadar bekleyeceğim.
Yarın endeks 500 puan eksi kapatsa bile satış eğilimli beklentiye geçeceğim.
Yani ya buralardan 2-3 gün sürecek bir sert dönüş ya da yarın hafif eksi ve sonrasında bir şelale daha yaşanacak diye düşünüyorum.
Beni buralarda bilen bilir.O yüzden yorumlarımın tutarlılığı konusunda açıklama yapmama gerek yok
saat 13:30'u bekliyorum...
gerci her an hersey olabilir.
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
saat 13:30'u bekliyorum...
gerci her an hersey olabilir.
Dostum beni tanımıyorsun galiba Ben ters indikatörüm...Yorumlarımı sadece dost meclisinde muhabbeti sevdiğim için yapıyorum.Yoksa gırtlağıma kadar long ve zarardayım
Ama genel itibariyle 68.900 asagı gecilmezse tepkiye oynanabilir.
Yukarıda da 72 üstüne atarsa güçlenebilir.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Şöyle bir baktım da Agustos vadede 7-8 kontrat açılmış..Acep 40-50 kontrat ile oraya dalıp oranın palası olsam mı diyorum O 7 kontratı yer bitiririm...Bir aşağııı bir yukarııı.
Palalık çok zevkli olur bee
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
dostum beni tanımıyorsun galiba ben ters indikatörüm...yorumlarımı sadece dost meclisinde muhabbeti sevdiğim için yapıyorum.yoksa gırtlağıma kadar long ve zarardayım
ama genel itibariyle 68.900 asagı gecilmezse tepkiye oynanabilir.
Yukarıda da 72 üstüne atarsa güçlenebilir.
tskler yorumunuz İÇİn...
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
VOB ile U30 arasında 400 puana yakın eksi makas var sanırım...Bu eksi makasla pala diyor ki short olmana izin vermem...Long olmak serbest
Bana 60600 ler kırılırken de kol kestirmeyen bu makastı.
Insan biliyor ki o makası artıya çevirirken aniden 700-800 puanlık bir hareket yapacak ve terste kalacaksın. Pis işler bunlar pis.
Yorum