Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deme yahu, sen uzun açmadın diye mi?mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşşağıyaaaaaaa bence :040:
Yukarıya inanırsam ters pozisyona geçerim ama hiç güven vermiyor. Çarpma bölgesindeyiz halen.
Yorum
-
525 den KISA açtım bile abi ama çok çook yakın stop koyarak !!!....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeme yahu, sen uzun açmadın diye mi?
Yukarıya inanırsam ters pozisyona geçerim ama hiç güven vermiyor. Çarpma bölgesindeyiz halen.Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
vay uyanık vay,mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster525 den KISA açtım bile abi ama çok çook yakın stop koyarak !!!....
gel yanımdaki koltuğa otur.
Yorum
-
selam arkadaşlar
herkes üçgeni çizmiş bekliyorsa göz göre göre kırdığı yönde gitme ihtimali beni biraz endişelendiriyor.ama bu sert hareket mutlaka olacak...apsd 6700 civarı mermiler namluya sürüldü...tahvil ve dolar yukarda tutulup şort mu yaptırıyorlar.yoksa kendilerimi şort yapıyor. yazı mı tura mı? kemal sunal ın filmindeki gibi dik mi gelecek yoksa.yemeğe gidecem gidemiyorum.inşallah palada yemeğe gitmiştir..
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam arkadaşlar
herkes üçgeni çizmiş bekliyorsa göz göre göre kırdığı yönde gitme ihtimali beni biraz endişelendiriyor.ama bu sert hareket mutlaka olacak...apsd 6700 civarı mermiler namluya sürüldü...tahvil ve dolar yukarda tutulup şort mu yaptırıyorlar.yoksa kendilerimi şort yapıyor. yazı mı tura mı? kemal sunal ın filmindeki gibi dik mi gelecek yoksa.yemeğe gidecem gidemiyorum.inşallah palada yemeğe gitmiştir.

Yorum
-
Sagol abi, ama stop çok yakın koydum !!!... bir ani stop patlatıp öyle aşşagı yaparlarsaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay uyanık vay,
gel yanımdaki koltuğa otur.

culex bey afiyet olsun sana da ben bu arada gittim geldim yemege ve daha stop patlamamışşşş
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
ben de 6700 apsd olayına kafayı taktım.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam arkadaşlar
herkes üçgeni çizmiş bekliyorsa göz göre göre kırdığı yönde gitme ihtimali beni biraz endişelendiriyor.ama bu sert hareket mutlaka olacak...apsd 6700 civarı mermiler namluya sürüldü...tahvil ve dolar yukarda tutulup şort mu yaptırıyorlar.yoksa kendilerimi şort yapıyor. yazı mı tura mı? kemal sunal ın filmindeki gibi dik mi gelecek yoksa.yemeğe gidecem gidemiyorum.inşallah palada yemeğe gitmiştir.
son 2 hafta apsd ile ilgili veri var elimde,
işe yararsa bakalım.
Yorum
-
fılata geçtim arkadaşlar.burada herkesin gördününü paladagöstere göstere uygularsa yuh derim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Şu ortamda kesin aşağı yada yukarı diyenin alnını karışlarım. nacizane düşüncelerim şu şekilde;mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterresmen herşey yerinde sayıyor
özellikle paritede 4 gündür uzun poz var , karda var ama o bile baksanıza 0.00 da bekliyor ( hakkımızda hayırlısı)
ilk seans spot kapanışı çok güzel oldu. ama vob tam olarak desteklemiyor bunu. peki ky ne yapıyordur sizce? bence tedirgin olup poz kapattı veya vob'da short yaptı. long olabileceklerini çok düşünmüyorum. eğerki endeks 65500 civarlarında kapanış yaparsa, bilanço sezon etkisi ile de 67.500'lere çıkış olabilir diye düşünüyorum. ama 64800 altına kayış bu senaryoyu bozar.
ben şahsen ilk devreyi %20 hisse ile kapattım. ikinci yarıda maça bakacağız artık
Yorum
-
kalb kalbe karşıymışmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVolvo abimde hiç renk vermiyor hani Uzun/Kısa
NOT: 300 ün altına bir gelsede biraz teleşlansa UZUN açanlar fikret abi, bir türlü 300 altınada inmiyor )
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu ortamda kesin aşağı yada yukarı diyenin alnını karışlarım. nacizane düşüncelerim şu şekilde;
ilk seans spot kapanışı çok güzel oldu. ama vob tam olarak desteklemiyor bunu. peki ky ne yapıyordur sizce? bence tedirgin olup poz kapattı veya vob'da short yaptı. long olabileceklerini çok düşünmüyorum. eğerki endeks 65500 civarlarında kapanış yaparsa, bilanço sezon etkisi ile de 67.500'lere çıkış olabilir diye düşünüyorum. ama 64800 altına kayış bu senaryoyu bozar.
ben şahsen ilk devreyi %20 hisse ile kapattım. ikinci yarıda maça bakacağız artık
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfılata geçtim arkadaşlar.burada herkesin gördününü paladagöstere göstere uygularsa yuh derim.

Yorum
-
imkb yi sarhoş edecekler herhalde mey içki borsaya kote olmak için başvurmuş.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum