Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mutimar
    Bağımlı
    • 12 Mart 2009
    • 1356

Kisa kisa

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün sn culex'in dediği gibi sert bir hareket (şenlik) olacak hehalde. Ama hangi yöne?
    Aşşağıyaaaaaaa bence :040:
    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Aşşağıyaaaaaaa bence :040:
      Deme yahu, sen uzun açmadın diye mi?
      Yukarıya inanırsam ters pozisyona geçerim ama hiç güven vermiyor. Çarpma bölgesindeyiz halen.

Yorum

• mutimar
        Bağımlı
        • 12 Mart 2009
        • 1356

Deme yahu, sen uzun açmadın diye mi?
        Yukarıya inanırsam ters pozisyona geçerim ama hiç güven vermiyor. Çarpma bölgesindeyiz halen.
        525 den KISA açtım bile abi ama çok çook yakın stop koyarak !!!....
        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

525 den KISA açtım bile abi ama çok çook yakın stop koyarak !!!....
          vay uyanık vay,
          gel yanımdaki koltuğa otur.

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

selam arkadaşlar

herkes üçgeni çizmiş bekliyorsa göz göre göre kırdığı yönde gitme ihtimali beni biraz endişelendiriyor.ama bu sert hareket mutlaka olacak...apsd 6700 civarı mermiler namluya sürüldü...tahvil ve dolar yukarda tutulup şort mu yaptırıyorlar.yoksa kendilerimi şort yapıyor. yazı mı tura mı? kemal sunal ın filmindeki gibi dik mi gelecek yoksa.yemeğe gidecem gidemiyorum.inşallah palada yemeğe gitmiştir.
            .

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              selam arkadaşlar

herkes üçgeni çizmiş bekliyorsa göz göre göre kırdığı yönde gitme ihtimali beni biraz endişelendiriyor.ama bu sert hareket mutlaka olacak...apsd 6700 civarı mermiler namluya sürüldü...tahvil ve dolar yukarda tutulup şort mu yaptırıyorlar.yoksa kendilerimi şort yapıyor. yazı mı tura mı? kemal sunal ın filmindeki gibi dik mi gelecek yoksa.yemeğe gidecem gidemiyorum.inşallah palada yemeğe gitmiştir.

Yorum

• mutimar
                Bağımlı
                • 12 Mart 2009
                • 1356

vay uyanık vay,
                gel yanımdaki koltuğa otur.
                Sagol abi, ama stop çok yakın koydum !!!... bir ani stop patlatıp öyle aşşagı yaparlarsa

culex bey afiyet olsun sana da ben bu arada gittim geldim yemege ve daha stop patlamamışşşş
                Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                  Bağımlı
                  • 12 Mart 2009
                  • 1356

resmen herşey yerinde sayıyor
                  özellikle paritede 4 gündür uzun poz var , karda var ama o bile baksanıza 0.00 da bekliyor ( hakkımızda hayırlısı)
                  Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                    Bağımlı
                    • 12 Mart 2009
                    • 1356

Volvo abimde hiç renk vermiyor hani Uzun/Kısa

NOT: 300 ün altına bir gelsede biraz teleşlansa UZUN açanlar fikret abi, bir türlü 300 altınada inmiyor )

Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      selam arkadaşlar

ben de 6700 apsd olayına kafayı taktım.

son 2 hafta apsd ile ilgili veri var elimde,
                      işe yararsa bakalım.

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

fılata geçtim arkadaşlar.burada herkesin gördününü paladagöstere göstere uygularsa yuh derim.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VOLVO
                          indikatör
                          • 30 Nisan 2009
                          • 1448

resmen herşey yerinde sayıyor
                          özellikle paritede 4 gündür uzun poz var , karda var ama o bile baksanıza 0.00 da bekliyor ( hakkımızda hayırlısı)
                          Şu ortamda kesin aşağı yada yukarı diyenin alnını karışlarım. nacizane düşüncelerim şu şekilde;

ilk seans spot kapanışı çok güzel oldu. ama vob tam olarak desteklemiyor bunu. peki ky ne yapıyordur sizce? bence tedirgin olup poz kapattı veya vob'da short yaptı. long olabileceklerini çok düşünmüyorum. eğerki endeks 65500 civarlarında kapanış yaparsa, bilanço sezon etkisi ile de 67.500'lere çıkış olabilir diye düşünüyorum. ama 64800 altına kayış bu senaryoyu bozar.

ben şahsen ilk devreyi %20 hisse ile kapattım. ikinci yarıda maça bakacağız artık

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

Volvo abimde hiç renk vermiyor hani Uzun/Kısa

NOT: 300 ün altına bir gelsede biraz teleşlansa UZUN açanlar fikret abi, bir türlü 300 altınada inmiyor )
                            kalb kalbe karşıymış

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Şu ortamda kesin aşağı yada yukarı diyenin alnını karışlarım. nacizane düşüncelerim şu şekilde;

ilk seans spot kapanışı çok güzel oldu. ama vob tam olarak desteklemiyor bunu. peki ky ne yapıyordur sizce? bence tedirgin olup poz kapattı veya vob'da short yaptı. long olabileceklerini çok düşünmüyorum. eğerki endeks 65500 civarlarında kapanış yaparsa, bilanço sezon etkisi ile de 67.500'lere çıkış olabilir diye düşünüyorum. ama 64800 altına kayış bu senaryoyu bozar.

ben şahsen ilk devreyi %20 hisse ile kapattım. ikinci yarıda maça bakacağız artık
                              taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              fılata geçtim arkadaşlar.burada herkesin gördününü paladagöstere göstere uygularsa yuh derim.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

imkb yi sarhoş edecekler herhalde mey içki borsaya kote olmak için başvurmuş.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information