cümleten günaydın
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
O konuda bilgi sahıbı değilimdemobig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilgi için teşekkürler.
acaba bu yüzdelik oranlar milyar dolar olarak neye karşılık geliyor?Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yolun açık olsun, işin rast gitsin dostum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDun izmir işi bugüne kaldı
saat 13.00 de bineceğim
biraz önce 80.025 den uzun oldum
dün daha aşağıdan kapamştim
nasıp işte
size kolay gelsin
hayırlı yolculuklar.
Yorum
-
Cin merkez bankasi, 1 yil vadeli faiz oranlarini 25 baz puan arttirdi
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Ay ay ay ay:081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇin faiz arttırdı, bizimkilere endeksi düşürmek için bahane çıktı bence.
Yorum
-
Fikret abim e ve diğer kullanıcılara selam... poz yok kafa rahat..
Pardon Dolar/Euro paritesinde dün ve önceki gün açtığım uzunlar var sadece az belki ama onlarda iyi kar vemişler sabahtan beri, izlemeden de olsa bu kadar kazanmak çok çook iyi vallahi.....Tırsık VOB'cu...
Yorum

Yorum