Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
vob oynuyor olsam bu geceye short girerdim. ama ben böyle düşündüğüme göre pala yukarı sürer yarın. ama kesinlikle short girerdim. piskolojim buna müsait çünkü
Poritino bak şimdi yarın görürsün bizim neden fikret abi gibi olamıyacağımızı. Sen ben short düşünürken o long düşünüyor.Yani hepimize ters düşünüyor.Başarısının sırrı da bu olsa gerek
not: yarın gap ile aşağı açacak olursak yukarıdaki maili zihninizden silin gitsin
Vallahi geçen perşembeden beri LONG devam ediyorum ve azda olsa zarar la elimdekileri ısrarla tutmaya devam ediyorum, bakalım yarın Kara çarşamba mı olacak göreceğiz !!!!
Poritino bak şimdi yarın görürsün bizim neden fikret abi gibi olamıyacağımızı. Sen ben short düşünürken o long düşünüyor.Yani hepimize ters düşünüyor.Başarısının sırrı da bu olsa gerek
not: yarın gap ile aşağı açacak olursak yukarıdaki maili zihninizden silin gitsin
FNT ile kiyaslayamazsin ki. Bakmissin yarin 200 puan yukaridan kapar pozisyonu shortlari giydim der. Biz oylece izlemeye devam ederiz
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Vallahi geçen perşembeden beri LONG devam ediyorum ve azda olsa zarar la elimdekileri ısrarla tutmaya devam ediyorum, bakalım yarın Kara çarşamba mı olacak göreceğiz !!!!
Ağzından yel alsın. Bildiğin birşey mi var
Dow artı kapatacaktı neredeyse.Short girmiş olsaydım sabahı sabah ederdik artık
Dow artı kapatacaktı neredeyse.Short girmiş olsaydım sabahı sabah ederdik artık
Gerçi daha yarın asya'sı falan var
Sen bana bakma abi, bende perşembe gününden beri UZUN poz. bekliyorum ama yarında yukarı gitmeye niyeti olmazsa piyasanın sanırım kapatırım pozları yarın akşam üstü , YETER....
Sen bana bakma abi, bende perşembe gününden beri UZUN poz. bekliyorum ama yarında yukarı gitmeye niyeti olmazsa piyasanın sanırım kapatırım pozları yarın akşam üstü , YETER....
sıkıldım desem yalan olmaz vallahi...............
Kardeşim şahsen ben son bir yukarı hamlesi yapmaya çalışır diyorum .Bu yükseliş 68 binlerde tıkanır ve aşağı yolculuk başlar diye tahmin ediyorum.ama 64.000- 64.500 altında bir endeks kapanışı ruhumuza fatiha hazırlığı demektir. Ama şimdilik halen iyimserim
Teşekkürler VOLVO abim, o iyimserlik nedeni ile bende UZUN bekliyorum ama benim gibi insanları bıktırıp bezdirip ondan sonra yükselecek sanırım bu piyasa !!!....
Nasılsın keyfin nasıl bu arada?... yolculuk varmı bu sıralar herhangibir yere doğru
Teşekkürler VOLVO abim, o iyimserlik nedeni ile bende UZUN bekliyorum ama benim gibi insanları bıktırıp bezdirip ondan sonra yükselecek sanırım bu piyasa !!!....
Nasılsın keyfin nasıl bu arada?... yolculuk varmı bu sıralar herhangibir yere doğru
1-2 aydır seyahat olmadığı için zaten sıkıştı bu kadar piyasa
Yalnız kardeşim al sana bomba haber: Şubat sonu Dubai var :081::081:
Dubai ve Güney Almanya .Bunlar kesin sonuç veren iki özel indikatörüm.Biliyorsunuz
Yorum