amma sıktı artık...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birazdan anlariz niyetini de buralardan ya da asagidan gelebilecek bir kapanis 76larin habercisi olacak gibime geliyor....81500 lere teperse yarin guzel bir yukselis beklerim.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramma sıktı artık...
Neyi bekledim de oldu derseniz; hic derim
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Benim pozu biliyorsun zatenFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevvettt
geceye long.
Herkese iyiaksamlarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
pala istediğin kadar kas nereye gidersen git peşindeyim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yarın açılışta 80.400 görülürse full short açar beklerim.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
grafik için teşekkürler dostum.
Yorum
-
pardon ne ısmarlıyorsun?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abi artık ısmarla ama. Bu dünyanın malı bu dünyada kalır.Unutuyorsun hep bunu
unutmuştum iyi ki hatırlattın.
Yorum
-
Fikret hocamFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın açılışta 80.400 görülürse full short açar beklerim.
grafik için teşekkürler dostum.
sen daha iyi bilirsin ama genede dikkatli ol
üstü uzun-altı kısa daha mantıklı. Piyasa bu ne yapacağı belli olmaz.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
sağol dostum.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret hocam
sen daha iyi bilirsin ama genede dikkatli ol
üstü uzun-altı kısa daha mantıklı. Piyasa bu ne yapacağı belli olmaz.
sözün gelişi öyle yazdım.
bak cuma günü kazara short kaldık,
kısmetmiş...
bugün long kaldık.
kısmet olacak mı acaba?
Yorum
Yorum