shortlar kapatıldı 900 ortalamayla...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
79900 e degdi abi naaptin?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershort açmak doğru karar imiş

Bu arada uzun zamandan beri ilk kez short olma duygum bastirmaya basladi. Ters indikator poritino duyurur
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bende bugün devam ederler diyordum amaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster'Abi papaz hergun pilav yer mi' formasyonu olmasi gerekmiyor mu artik? Surekli yuksek acip asagi veriyorlar.
79900 kabulum ama 79400 e gelirse millete yine long olma firsati mi verecekler yani. 79900 altina vermesinler diye umuyorum en azindan
yine spot açılışıyla verdiler
yaşanan düşüşe ciddi bir tepki oluşmamış olduKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Helal abi...Benim gibi oturan bogalik yapmiyorsun Pala'nin dalgalarinda sorf yapiyorsun resmen...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79.650 longlarım da ani bir şekilde geldi.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
biraz cesaret lazım tabii ki ilk şart.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHelal abi...Benim gibi oturan bogalik yapmiyorsun Pala'nin dalgalarinda sorf yapiyorsun resmen...
Yorum
-
kendisi bilir, biz aldık..culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterapsd eksisi azaldı.bence sayın fnt nin yönünde açtı pala...80.150 ye kadar gidebilir.
Yorum
-
Sağol, hoşbulduk..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterserdar abi hoşgeldin.
olumsuz birşey yoktur inşallah.
iyiyim şükür.
Yorum
-
Yorum
-
shortların belinin kırılacağı nokta 80100 pala sanki bu hesabı yapmaya başladı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
aynen öyle.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershortların belinin kırılacağı nokta 80100 pala sanki bu hesabı yapmaya başladı.
belki biraz daha yükseltip tekrar aşağı yapabilirler.
Yorum
Yorum