Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mutimar
    Bağımlı
    • 12 Mart 2009
    • 1356

Uykum var dostlar ben yatıyorum, sizlere iyi geceler dilerim............
    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      geniş bantta tutunduk gibi yarınada bakmak lazım tabiki
      hatırlarsanız 76750 dibindede 77800 ü hedef vermiş ancak savrulmayla 76600 görebileceğimizi belirtmiştim...
      o yüzden geniş bantı koyduk 81300 - 81700 arası zaten hedefimizdi en düşük 81350 oldu..
      zaman analizinin bugün son günüydü...
      yarın bugünkü dibin altına inmemeli
      inerse stratejimizi sorgulamak gerekirr..
      herkese hayırlı kazançlar...
      sayın daroka çalışmalarınızı dikkatle izliyor vede takdirle karşılıyorum,başarılarının devamını bekliyoruz meclisimiz olarak.
      birde çalışmalarınızı arada sırada graf tekniği ile destekleseniz umarım dahada verimli hale gelecektir.
      kolay gelsin.
      iyi geceler.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• daroka
        ......
        • 24 Nisan 2009
        • 362

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sayın daroka çalışmalarınızı dikkatle izliyor vede takdirle karşılıyorum,başarılarının devamını bekliyoruz meclisimiz olarak.
        birde çalışmalarınızı arada sırada graf tekniği ile destekleseniz umarım dahada verimli hale gelecektir.
        kolay gelsin.
        iyi geceler.
        Sn Taka eskiden baya uğraşmıştım değişik formasyon ve kalıplarla özellikle Ew ile baya bir haşı neşir olmuştum nerdeyse tüm paternlerini ezberlemiştim...
        ama en zor olan ne biliyormusunuz.. Basit düşünmek....
        ben son zamanlarda bunu yapmaya çalışıyorum detaylara takılmadan ana resme bakmaya çalışıyorum...
        spot 30 da incelemelerim çoğunlukla bariz TOBO var endekste bende buna göre poz alıyorum...
        hedeflerime gelincede endeks buraya gelmeden önce OBO yaptı çoğumuz bunun farkına bile varamadı sanırım...
        şöle bi bakarsak 85450 omuz 83600 boyun 86275 baş sonra boyun kısmı abartılı bir 83100 oldu daha sonra yine omuz 85450 milmetrik çalıştı...
        yine obo hedeflerine bakarsan boyun çizgisini 83600 baz alırsak 81950 hedef oluyor...
        boyun çizgisini 83100 alırsak sanrıım 81150 çıkıyor...
        şimdi bunlar arada kalan formasyonlar bu birinci ihtimaldi...
        diğer büyük resimde ise spot 30 ve vob bariz ikili tepe yaptı...
        dip noktası 76750 tepe 86275 i baz alırsak ikili tepelerde genellikle hareketin %50 sini geri alıyor
        % 50 side 81525 e denk geliyor... hedef ise dip tepe %161.8
        umarım yardımcı olabilmişimdir...
        grafikte böle anlatamazdım...
        YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• Bear_Bull
          Spread Trader
          • 09 Şubat 2009
          • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• daroka
            ......
            • 24 Nisan 2009
            • 362

Bu arada 240 dakikalıklarda spot 30 da güvercin yuvası formasyonu oluştu...
            merak edenler ne anlama geldiğini açıp araştırabilirler....
            YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

Bu arada 240 dakikalıklarda spot 30 da güvercin yuvası formasyonu oluştu...
              merak edenler ne anlama geldiğini açıp araştırabilirler....
              Tüm her yerde ayılar meydana çıkmış durumda. Pala onlara son bir iyilik yapmak istermi bilemem ama önümüzdeki birkaç gün çok kritik.

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Tüm her yerde ayılar meydana çıkmış durumda. Pala onlara son bir iyilik yapmak istermi bilemem ama önümüzdeki birkaç gün çok kritik.
                ne ilk nede son
                her zaman herkese bir iyilik peşinde pala ;)

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

işaretli bölgeler benzer ise bugünkü dibin altına gelmeden yukarı devam olgusunun başlaması gerekir.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

Sn Taka eskiden baya uğraşmıştım değişik formasyon ve kalıplarla özellikle Ew ile baya bir haşı neşir olmuştum nerdeyse tüm paternlerini ezberlemiştim...
                    ama en zor olan ne biliyormusunuz.. Basit düşünmek....
                    ben son zamanlarda bunu yapmaya çalışıyorum detaylara takılmadan ana resme bakmaya çalışıyorum...
                    spot 30 da incelemelerim çoğunlukla bariz TOBO var endekste bende buna göre poz alıyorum...
                    hedeflerime gelincede endeks buraya gelmeden önce OBO yaptı çoğumuz bunun farkına bile varamadı sanırım...
                    şöle bi bakarsak 85450 omuz 83600 boyun 86275 baş sonra boyun kısmı abartılı bir 83100 oldu daha sonra yine omuz 85450 milmetrik çalıştı...
                    yine obo hedeflerine bakarsan boyun çizgisini 83600 baz alırsak 81950 hedef oluyor...
                    boyun çizgisini 83100 alırsak sanrıım 81150 çıkıyor...
                    şimdi bunlar arada kalan formasyonlar bu birinci ihtimaldi...
                    diğer büyük resimde ise spot 30 ve vob bariz ikili tepe yaptı...
                    dip noktası 76750 tepe 86275 i baz alırsak ikili tepelerde genellikle hareketin %50 sini geri alıyor
                    % 50 side 81525 e denk geliyor... hedef ise dip tepe %161.8
                    umarım yardımcı olabilmişimdir...
                    grafikte böle anlatamazdım...
                    sayın daroka okadar net ve düzgün ifadeler kullanmışınızki graf bu kadar net anlatamazdı.
                    tatmin edici cevabınız için teşekkür ederim.

Yorum

• daroka
                      ......
                      • 24 Nisan 2009
                      • 362

200-300 Puan düşüşle açılması bekleniyor...

Yorum

• daroka
                        ......
                        • 24 Nisan 2009
                        • 362

Spot açılmadan bir hareket yapmıcam
                        spotu bekleyelim bakalım....

Yorum

• VOLVO
                          indikatör
                          • 30 Nisan 2009
                          • 1448

günaydın dostlar,

bol kazançlar. Tam da Darokamın dediği yerlerde dolanıyoruz. Dur bakalım dönüş olacak mı MB kararı ile

Yorum

• Koala
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 137

Günaydın bol kazançlar dilerim.

Yorum

• daroka
                              ......
                              • 24 Nisan 2009
                              • 362

stobum sabahki dip olarak belirledim...
                              artık dönmeliyizz..
                              dönmessek ciddi sıkıntı var demektir...

Yorum

• daroka
                                ......
                                • 24 Nisan 2009
                                • 362

+200 makas olurmu yaa

Yorum

Working...
                                X

Debug Information