Uykum var dostlar ben yatıyorum, sizlere iyi geceler dilerim............
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın daroka çalışmalarınızı dikkatle izliyor vede takdirle karşılıyorum,başarılarının devamını bekliyoruz meclisimiz olarak.daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeniş bantta tutunduk gibi yarınada bakmak lazım tabiki
hatırlarsanız 76750 dibindede 77800 ü hedef vermiş ancak savrulmayla 76600 görebileceğimizi belirtmiştim...
o yüzden geniş bantı koyduk 81300 - 81700 arası zaten hedefimizdi en düşük 81350 oldu..
zaman analizinin bugün son günüydü...
yarın bugünkü dibin altına inmemeli
inerse stratejimizi sorgulamak gerekirr..
herkese hayırlı kazançlar...
birde çalışmalarınızı arada sırada graf tekniği ile destekleseniz umarım dahada verimli hale gelecektir.
kolay gelsin.
iyi geceler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Sn Taka eskiden baya uğraşmıştım değişik formasyon ve kalıplarla özellikle Ew ile baya bir haşı neşir olmuştum nerdeyse tüm paternlerini ezberlemiştim...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın daroka çalışmalarınızı dikkatle izliyor vede takdirle karşılıyorum,başarılarının devamını bekliyoruz meclisimiz olarak.
birde çalışmalarınızı arada sırada graf tekniği ile destekleseniz umarım dahada verimli hale gelecektir.
kolay gelsin.
iyi geceler.
ama en zor olan ne biliyormusunuz.. Basit düşünmek....
ben son zamanlarda bunu yapmaya çalışıyorum detaylara takılmadan ana resme bakmaya çalışıyorum...
spot 30 da incelemelerim çoğunlukla bariz TOBO var endekste bende buna göre poz alıyorum...
hedeflerime gelincede endeks buraya gelmeden önce OBO yaptı çoğumuz bunun farkına bile varamadı sanırım...
şöle bi bakarsak 85450 omuz 83600 boyun 86275 baş sonra boyun kısmı abartılı bir 83100 oldu daha sonra yine omuz 85450 milmetrik çalıştı...
yine obo hedeflerine bakarsan boyun çizgisini 83600 baz alırsak 81950 hedef oluyor...
boyun çizgisini 83100 alırsak sanrıım 81150 çıkıyor...
şimdi bunlar arada kalan formasyonlar bu birinci ihtimaldi...
diğer büyük resimde ise spot 30 ve vob bariz ikili tepe yaptı...
dip noktası 76750 tepe 86275 i baz alırsak ikili tepelerde genellikle hareketin %50 sini geri alıyor
% 50 side 81525 e denk geliyor... hedef ise dip tepe %161.8
umarım yardımcı olabilmişimdir...
grafikte böle anlatamazdım...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Bu arada 240 dakikalıklarda spot 30 da güvercin yuvası formasyonu oluştu...
merak edenler ne anlama geldiğini açıp araştırabilirler....YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Tüm her yerde ayılar meydana çıkmış durumda. Pala onlara son bir iyilik yapmak istermi bilemem ama önümüzdeki birkaç gün çok kritik.daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada 240 dakikalıklarda spot 30 da güvercin yuvası formasyonu oluştu...
merak edenler ne anlama geldiğini açıp araştırabilirler....
Yorum
-
ne ilk nede sonVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTüm her yerde ayılar meydana çıkmış durumda. Pala onlara son bir iyilik yapmak istermi bilemem ama önümüzdeki birkaç gün çok kritik.

her zaman herkese bir iyilik peşinde pala ;)YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
işaretli bölgeler benzer ise bugünkü dibin altına gelmeden yukarı devam olgusunun başlaması gerekir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sayın daroka okadar net ve düzgün ifadeler kullanmışınızki graf bu kadar net anlatamazdı.daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Taka eskiden baya uğraşmıştım değişik formasyon ve kalıplarla özellikle Ew ile baya bir haşı neşir olmuştum nerdeyse tüm paternlerini ezberlemiştim...
ama en zor olan ne biliyormusunuz.. Basit düşünmek....
ben son zamanlarda bunu yapmaya çalışıyorum detaylara takılmadan ana resme bakmaya çalışıyorum...
spot 30 da incelemelerim çoğunlukla bariz TOBO var endekste bende buna göre poz alıyorum...
hedeflerime gelincede endeks buraya gelmeden önce OBO yaptı çoğumuz bunun farkına bile varamadı sanırım...
şöle bi bakarsak 85450 omuz 83600 boyun 86275 baş sonra boyun kısmı abartılı bir 83100 oldu daha sonra yine omuz 85450 milmetrik çalıştı...
yine obo hedeflerine bakarsan boyun çizgisini 83600 baz alırsak 81950 hedef oluyor...
boyun çizgisini 83100 alırsak sanrıım 81150 çıkıyor...
şimdi bunlar arada kalan formasyonlar bu birinci ihtimaldi...
diğer büyük resimde ise spot 30 ve vob bariz ikili tepe yaptı...
dip noktası 76750 tepe 86275 i baz alırsak ikili tepelerde genellikle hareketin %50 sini geri alıyor
% 50 side 81525 e denk geliyor... hedef ise dip tepe %161.8
umarım yardımcı olabilmişimdir...
grafikte böle anlatamazdım...
tatmin edici cevabınız için teşekkür ederim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum