600 2/3 short
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abi sen short-long-short-long derken basim dondu...Ben short girerken senin de short girmeni bekliyordumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay poritino demek short girdin?
kısmetse eksi açılır kapatırsın karla,
yoksa palaya biraz bağış yaparsın.
Yine arada degistirmissin pozu
Aslinda 84400 lere ciksa longlara dokunmayacaktim da baktim 84100 leri ancak zorlayabiliyor ben de kapatip shorta dondum. Bunu yaparken de tek beklentim 84400-84600 leri asagidan uzun bir barla gecmek isteyecekleri oldu.
Bir de su kadar gelmisken 82800 e degdirmelerini bekliyorum hala. Bugun ne guzel firsat varken yapmadilar.
Yarin pozu uzun sure korumayi dusunmuyorum zaten. Acilista direkt pozdan kalkarim kanimca.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ne yapacaksa gapli yapmasin abi. Uzun barlarla yapsin ki parcalaya parcalaya gitsin. O yuzden once biraz gevseyerek acilsinFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow çok hoş kapattı denebilir.
darısı bizim palaya.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum