Abiler sizlere iyi seanslar ben 85.3XX -4XX lü rakamlara KISA poz emri girdim ve ders kaçıyorum....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
84600-85200 bölgesi hala saykıl direnci mevcut.ya testernin dişleri irileşecek,yada bu bölge hızlıca geçileck.aksi durumda aşağılar tekrar ziyaret edilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Hosgeldin abi..nerelerdesin?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramma sıktın pala, hadi karar ver
82.800 mü, 84.600 mü?
Longlarimi bugun 84550 den kapatip 84500 den shorta gectim... Allahtan yapmisim bu hareketi yoksa sinirden giderdim su anda...
Amacim trade edip 84150 lerden yine long olmakti ama baktim bu amcanin yukari niyeti yok bekleyeyim dedim.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hoşbulduk, yan tarafta kuzunu yanındaydım.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHosgeldin abi..nerelerdesin?
Longlarimi bugun 84550 den kapatip 84500 den shorta gectim... Allahtan yapmisim bu hareketi yoksa sinirden giderdim su anda...
Amacim trade edip 84150 lerden yine long olmakti ama baktim bu amcanin yukari niyeti yok bekleyeyim dedim.
iyi etmişsin, ben iyi trade ettim, son shortları erken kapattım yine...
Yorum
-
yohh yooh..hala acikFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşbulduk, yan tarafta kuzunu yanındaydım.
iyi etmişsin, ben iyi trade ettim, son shortları erken kapattım yine...
Ama kapamayi planliyorum.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
83250 den kapadim...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburalar iyi, sen bilirsin yine de.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bunu duymak uzdu simdi beni...Umarim yarina 83300 ustunde kalir da yola devam eder.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabv poritino.
ben de longların yarısını stopladım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum