500 long, iyi oldu, çok hızlı para dağıtıyor pala...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abi ben de long olacam ama bu kadar yol gelmisken longlari patlatmak icin bi sert hareket daha yapsin diye bekleyeyim diyorumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500 long, iyi oldu, çok hızlı para dağıtıyor pala...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
cuma ve pazartesi yükseklerden long açanları stoplattırdı 14.30'a doğruporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi ben de long olacam ama bu kadar yol gelmisken longlari patlatmak icin bi sert hareket daha yapsin diye bekleyeyim diyorum
sanırım biraz rahatladı pala da.
yukarı gidebilir, ekranda ve uyanık olmak lazım
Yorum
-
Dun dowun yaptigini yapacak...asagi bas...al yukari...daha asagi bas...sonra da cek yukari...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster700 yarısı gider longların...
nasil senaryo
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ve alttan yerine konuldu longlar...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDun dowun yaptigini yapacak...asagi bas...al yukari...daha asagi bas...sonra da cek yukari...
nasil senaryo
senaryo güzel, yön yukarı... bence.
Yorum
-
daha asagi bas kismi da oluyor...Bundan sonra artik yukari fiseklemeli...84400 leri yikmali...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDun dowun yaptigini yapacak...asagi bas...al yukari...daha asagi bas...sonra da cek yukari...
nasil senaryo
Bu kadar yolu gelmisken 82800 e degse diyecegim ama beklermiyim bilmiyorum...
yavas yavas alim yapma zamanim geliyorSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Artik dayanamiyor ve 83350 den long oluyorum...82800 e kadar verecekse de versin..
Hedefimiz trende oynamaksa 300-400 puanin lafi olmamali...sonra arkasindan agliyorum
Ama hala 67100-67200 e degdirirler diye de bekliyorumSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hayırlı olsun...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtik dayanamiyor ve 83350 den long oluyorum...82800 e kadar verecekse de versin..
Hedefimiz trende oynamaksa 300-400 puanin lafi olmamali...sonra arkasindan agliyorum
Ama hala 67100-67200 e degdirirler diye de bekliyorum
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1/2 short açtım.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster400 long

Az kiprasma abi yaaa
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
525 aç 400 kapa 400 aç .............poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz kiprasma abi yaaa
ben kıpraşırım, kıpraşmadan duramam
Yorum
Yorum