83.800 lere kadar bir gevşeme olabilir
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
:081::081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim diyor basacaklarını, şelale geleceğini..
bırak Allah aşkına.
Allahtan başka kimse bilemez
Biraz da PY bilirKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Ben geceye flat...Sabah guzel yerden binip 400 puan karla satmistim...Geri donuste tekrar binince resetledik...Ama 2 kez al-sat yapinca komisyon ve 100 puan yine kacti...
Ben bu al-sat olayini FNT gibi yapamiyorum...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen geceye flat...Sabah guzel yerden binip 400 puan karla satmistim...Geri donuste tekrar binince resetledik...Ama 2 kez al-sat yapinca komisyon ve 100 puan yine kacti...
Ben bu al-sat olayini FNT gibi yapamiyorum...

iyi akşamlar.
haftasonuna long.
takviyelerle...
Yorum
-
meclisimize vede dostlara iyi tatiller.
herşeyin gönlünüzce olması dileği ile.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-

86500 kırıldıgında 92500 e uçuş başlar oradan çift tepe muabbetı bır duzeltme sonra 103000...........
hemen ınanmayın tabıkıı hayal.....
longlarla devam....
86575 üzeri kapanışta oranın altına sarkması kar alma noktam olur....
yoksa 92500 de karı cebe koyar gevseyınce 103000 hedefı için yenıden long olurum.....
ya malı toplu göturecegım ya da pozısyonu actıgım yer 83200 de zararsız şekılde kapatırım....
92500 de hedef 75000 yazdım 77000 lerı görduk ama cızdıgımız grafık kazandı cep boş kaldı....
bır daha tutturursam cebı doldurayım......
bebışım dogmadan odasının boyası beni bekler...
siz tatil yaparken ben boyacılık yapayım.......
herkese ıyı tatıller.......
Yorum
-
Mutimar.......
Volvo ileiletişime geç.........
Sana Dürüm Partisi yapacakmış.............!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
günaydın arkadaşlar.....*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Alındı ve Anlaşıldıguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMutimar.......
Volvo ileiletişime geç.........
Sana Dürüm Partisi yapacakmış.............
545 529 01 01 cepnumaram ayrıca..... :081::081::081:Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Sabah sabah kotu veriyorlar...Disarisi iyi degil...Fdow desen 11560.Dolar firlamis.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydın dostlar
Pozisyon almaya elim gitmiyor ama cumaya kadar gostere gostere yukseltip 86500 u denemeden dusmesi beni hala iskillendiriyor.
Bence bu endeks dusse de yukselisi cok sert birsekilde yapacak. Hala insanlarda short ve selale beklentisi hakim...Forumlarda boga surusunu gorene kadar ben yukselise inananlardanim.
Ama poz almak icin acele etmeyeyim.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
30 dklık EW sayımı hatalı değilse 5. dalga 83000-83300 bölgesinde sonlanması gerekir.tepkininde geleceği bölge olarak durma ihtimalide göz önünde tutulmalıdır.ayrıca şunuda belirtmekte fayda görüyorum.bazen son dalgalar daha erken ve yukarılardada sonlanabilir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Evet dostlaryemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83.800 lere kadar bir gevşeme olabilir
bakalım burası tutacakmı
bulunduğumuz yerler bana göre önemli
destek çalışmalıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum