85350 saatlik bb desteği kırılmamalı,şayet kırılırsa şelaleye hazırız demektir.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Sen simdi bu degeri verdin ya, amcalar ne yapar ne eder 16:30-16:45 arasi karar aninda buraya cekerler endeksitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster85350 saatlik bb desteği kırılmamalı,şayet kırılırsa şelaleye hazırız demektir.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
5 dklık saykıl 85900 civarna geldi,burası hacimle geçilirse 86500-87200 mümkün olur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Abd istihdam rakamlari (sanko menkul degerler)
uluslar arasi piyasalar bugun turkiye saati ile 15.30’da aciklanacak abd
istihdam raporuna odaklanmis durumda. Rakamlarin genis bir aralikta 90bin ila
330bin arasinda gelmesi beklenmekte. Reuters istihdamin 175,000 kisi artmasini
ongorurken bloomberg anketlerinde ise beklentiler 160,000 civarinda. Ulkedeki
issizlik rakamlarinin ise yillik bazda %9,8’den %9,7’ye gerilemesi beklenmekte.
Beklentilerin onceki aya (onc 39,000) gore bir hayli artmis olmasi, 100bin
altinda okunacak verinin piyasaya data sonrasi ilk etapta satis getirebilir.
Fakat yinede onceki aya gore en az 2-3 kat artis yonunde gelebilecek data
piyasanin daha sonradan yerini agresif alimlara birakmasina sebebiyet
verebilir. 200bin uzerindeki rakam ise dow’da 12bin seviyesinin onunu tamamen
acmis olacak.
Istihdam datasi sonrasi ben bernanke’nin turkiye saatiyle saat
16.30’da senatoda yapacagi sunum piyasalar tarafindan takibe alinacak. Para ve
maliye politikalari hakkinda konusmasi beklenecek fed baskaninin ozellikle para
politika adimlarina dair verecegi ipuclari cok buyuk onem tasiyacak. Ayrica
bugun baskan obama’nin konusmasi yine uluslar arasi piyasalar tarafindan
yakindan takip edilecek.
Ust uste gelen bu konusmalar neticesinde
bugun ogleden sonra piyasada sert hareketlerin olusmasi beklenirken vob subat
vadeli endeks 30 kontratlarinda 86bin uzerinde 86,200 seviyesi yukari yonlu
gecilirse hedef 87,400 olacak. Asagida ise 85,200 ara desteginin kirilmasi
piyasayi 84,350 destegine kadar getirebilir. Haftalik destegimiz 83,500 seviyesinde.
Burak gercek
sanko menkul degerler a.s.
Yurtdisi piyasalari mudur yrd.
***raporun tamami ekteki dosyada bulunmaktadir***
* * *
u y a r i
burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatirim danismanligi
kapsaminda degildir. Yatirim danismanligi hizmeti sermaye piyasasi kurulu
tarafindan yayimlanan seri:v, no:52 sayili "yatirim danismanligi faaliyetine
ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkinda teblig"
cercevesinde araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul
etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi
sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir. Burada ulasilan sonuclar tercih
edilen hesaplama yontemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel
goruslerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri
tercihlerinize uygun olmayabileceginden sadece burada yer alan bilgilere
dayanilarak yatirim karari verilmesi saglikli sonuclar dogurmayabilir.
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
artık uçuş başlamalı...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
85500 köprünün girişi oldu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
tap hisseler düşüş moduna (asansöre)ayarlanmış.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
meclis boşalmış ben boşuna yazıyormuşum.millet nerdesiniz,ses veren yokmuuuuu?????ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Burdayiz abi..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermeclis boşalmış ben boşuna yazıyormuşum.millet nerdesiniz,ses veren yokmuuuuu?????
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster85350 saatlik bb desteği kırılmamalı,şayet kırılırsa şelaleye hazırız demektir.85.200'lerde dolanıyoruz.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen simdi bu degeri verdin ya, amcalar ne yapar ne eder 16:30-16:45 arasi karar aninda buraya cekerler endeksi
şelale şelale
Yorum
-
Abi butun KY selale bekliyorFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster85.200'lerde dolanıyoruz.
şelale şelale

Yorum
-
ben de şelale bekliyorum, ama yönü farklı.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi butun KY selale bekliyor
Yorum
-
Su dakikadan sonra asagi bassalar bile 68100 lerin altina vermezler ve pazartesi sert yukari acarlar diye dusunuyorum....dusunmuyorum da umuyorum
Yorum
-
kim diyor basacaklarını, şelale geleceğini..poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSu dakikadan sonra asagi bassalar bile 68100 lerin altina vermezler ve pazartesi sert yukari acarlar diye dusunuyorum....dusunmuyorum da umuyorum
bırak Allah aşkına.
Yorum
Yorum