İYİ GECELER, yesin sizi 7 cüceler.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iyi geceler hocam..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİYİ GECELER, yesin sizi 7 cüceler.
pamuk prenses yese daha iyi olmaz mı
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Evet
Evet VOLVO abi istanbuldayım ve LONG um ayrıcaVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMutimarım daha istanbul'da mısın ?
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Abi hayırdır keyifler gıcır sanırımFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİYİ GECELER, yesin sizi 7 cüceler.
bende yatmak için kapatmıştım ama bir kagıt takıldı aklıma (ADEL) bakmayı unutmuştum ona baktım ve yatacağım birazdanTırsık VOB'cu...
Yorum
-
günaydın..
bol kazançlar tüm dostlara*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Dostum neden bozuldugumu anliyorsundur tahminime gore. Dedigim gibi her beklenen haber burada paylasilamaz zaten ama ustu kapali konusulmasi can sikiciydi.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili kardeşim burası dost meclisi. Burada ayrı gayrımız yok. Aslında çok özel bir bilgi değil.Birçok kişinin bildiği birşey. Yani not arttırımı. Bunu birkaç kaynaktan daha onaylattım.Olma ihtimali yüksek.Ama %100 olur mu onu bilemeyiz tabii.
Kardeşim zarar etmene üzüldüm. Şimdi böyle yazınca daha çok canını sıkmış olacağım ama 3 gündür buradaki dostlar short açtıkça ben "sürr pala yukarı" diye mesaj veriyordum. Bu kesin yukarı gideceğini bildiğimden değil sadece büyük risk aldığınızı gördüğümdendir ve uyarmak istememdendir. Ben zamanında çok kaybettim siz kaybetmeyin diye yazıyordum.Fikret abi işin ustası ama sizler değilsiniz.Kusura bakmayın dost acı söyler.
Bugün 68500 seviyesi direnç olarak kendini gösterince likit hale geçtim.67800'li seviyelerde ciddi anlamda tutunduğunu görünce 3 kademe altdan pozlarımı yerine koydum.Stop loss seviyemi de adım adım yukarı çıkarıyorum.
Sevgi ve Saygılarımla...
Buradakilerin samimiyetine olan inancimdan dolayi sitemimi belirttim zaten.
Konu kapanmistir benim icin
Yukselise ben de inaniyorum ve 83600e sarktiginda pozisyonumu kapatip flat olacaktim ama dow ve digerleri de yerleri gosterince amcalar 16:45 e kadar asagi basip milleti iyice dokunce tobo benzeri bir hareket yapacaklar diye bir beklentiye girdim.
orada yanildim iste. Sonra bir sigaraya gidip geldim ki kafasini kaldirmis yukari. Hemen salladim mallari.
Neyse hepinize bol kazanclar....FNT yi yine yallah tazzik modunda gormek guzel
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Herkesin beklediği veya herkese ucurulan haberENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankalar neden bu kadar güzel alınıyor k6
bence şüpheyle yaklaşılması gereken bir haberdir.
evet olma ihtimalı mevcut
zaten konuşuluyor
ama olmama ihtimali de mevcut
bunu unutmayalımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
olmazsa % 1-2 kayıp olursa % 5-10 kazanç riske değmezmi abisiyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkesin beklediği veya herkese ucurulan haber
bence şüpheyle yaklaşılması gereken bir haberdir.
evet olma ihtimalı mevcut
zaten konuşuluyor
ama olmama ihtimali de mevcut
bunu unutmayalım
Yorum
Yorum