Sayın karınca Allah bereket versin......
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Belki geç oldu ama :081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun dostum. seni de trende görmek beni mutlu etti, hoşgeldin.Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun dostum. seni de trende görmek beni mutlu etti, hoşgeldin.,mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın karınca Allah bereket versin......
tşk ler dostlar....
Yorum
-
Agzından bal damlıyor bu adamın yaaaa....:081:karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİmkb 100 de 82000 yolculuğu başladı gıbı duruyor......
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
KARINCA İLE ARImutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAgzından bal damlıyor bu adamın yaaaa....:081:
karıştırma
Yorum
-
Haklı olmasına haklısın ama Adam ne dese işime geliyor şimdi abi..........FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKARINCA İLE ARI
karıştırma
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Sayın KARINCA yanlış anlamıyorsundur değil mi...... isabetli ve zaman olarak da doğru tahminlerini bilmeyen yok bu Dost meclisinde :081::081::081::081:mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaklı olmasına haklısın ama Adam ne dese işime geliyor şimdi abi..........
Emeklerine sağlık.............Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın KARINCA yanlış anlamıyorsundur değil mi...... isabetli ve zaman olarak da doğru tahminlerini bilmeyen yok bu Dost meclisinde :081::081::081::081:
Emeklerine sağlık.............
sevgılı mutımar neden yanlış anlayayım....
burası dost meclisi.....
asıl dostlar bırbırıne takılmaz ise o zaman sorun var demektır.....
rahat ol içinden geldığı gibi yazabılırsın alınmammm....
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78.000 gelsin önce, sonra bakarız 82.000'e.
bana uyar abı.....
82000 e gıdılırse 5 dalgada gıdecegız....
bunun 2 ve 4 duzeltme dalgaları olacak....
yınede tek gerceğin rakamlar oldugunu unutmamalı
hareketlı stoploss u sıkı tutmalıyım.....
yukarıdakı 82000 hayallerımı susleyen rakam
hayal gercekleşmezse husrana ugramayayım....
Yorum
-
Sevgili kardeşim burası dost meclisi. Burada ayrı gayrımız yok. Aslında çok özel bir bilgi değil.Birçok kişinin bildiği birşey. Yani not arttırımı. Bunu birkaç kaynaktan daha onaylattım.Olma ihtimali yüksek.Ama %100 olur mu onu bilemeyiz tabii.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbilerim anladigim kadariyla su beklediginiz haber forum ortaminda paylasilmamali ama lutfen ozelse ozeliniz olarak kalsin. Biz hic bilmeyelim. Bu durum benim canimi sıktı acikcasi.
herkese iyi aksamlar
Kardeşim zarar etmene üzüldüm. Şimdi böyle yazınca daha çok canını sıkmış olacağım ama 3 gündür buradaki dostlar short açtıkça ben "sürr pala yukarı" diye mesaj veriyordum. Bu kesin yukarı gideceğini bildiğimden değil sadece büyük risk aldığınızı gördüğümdendir ve uyarmak istememdendir. Ben zamanında çok kaybettim siz kaybetmeyin diye yazıyordum.Fikret abi işin ustası ama sizler değilsiniz.Kusura bakmayın dost acı söyler.
Bugün 68500 seviyesi direnç olarak kendini gösterince likit hale geçtim.67800'li seviyelerde ciddi anlamda tutunduğunu görünce 3 kademe altdan pozlarımı yerine koydum.Stop loss seviyemi de adım adım yukarı çıkarıyorum.
Sevgi ve Saygılarımla...
Yorum
-
Mutimarım daha istanbul'da mısın ?mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCümleten iyi geceler...
Yorum

Yorum