67.000'i geçemeyen borsa, 65.***'lerden güç toplamak ister.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abi ben flat oldugum icin mi boyle dusunuyorum bilmiyorum ama gordugum 2 sey var:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkıralım taka dostum, 81.200 bugünlük kabulüm...
1)Forumlarda ayularin sesi cikmasa da bence genel egilim ayiliktan yana.
2)amcalar 83300 leri hic zorlamiyorlar bile. Hani shortculari dokmek icin hala bir caba gostermediler.
Bu durumda ben dikkatli olmani oneririm sadece.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
izlemedeyim.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi ben flat oldugum icin mi boyle dusunuyorum bilmiyorum ama gordugum 2 sey var:
1)Forumlarda ayularin sesi cikmasa da bence genel egilim ayiliktan yana.
2)amcalar 83300 leri hic zorlamiyorlar bile. Hani shortculari dokmek icin hala bir caba gostermediler.
Bu durumda ben dikkatli olmani oneririm sadece.
Yorum
-
dostum 82800 izle kırlmadığı sürece long olamanı tavsiiye ederim bu gün için.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkıralım taka dostum, 81.200 bugünlük kabulüm...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın dostlar,
Mutimarım çay ne demek yanında kurabiye bile ısmarlarım

Short için veya long için tehlikeli bölgedeyiz (karar seviyeleri) . İbre anlık olarak longcular yanında olsa da tetikte olmak elzem.
yürrrüüüüüü be taş arabasııı..
çılgın bir gün oluyor. ne alsan 1-2 kademeye geri satabiliyorsun kar ile
Yorum
-
banka endeksi günlük bb orta bandı deniyor,dikkattttt.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Her an satış gelebilir .Eller tetikte olmalı. tek tuş olmalı. 67200 üstü kapanış ise bizi daha da çoşturur ilerleyen günlerde. ama şimdilik dikkat.
Tabii bunlar günlük trade'ler için . yoksa uzun vadeli tuttuklarımızın stop lossu 66000 civarları
ne demiş atalarımız.
durmak yok yola devam
Yorum
-
uğradım başkanım. 3.hafta olursa olur dedimENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo uğradınmı geniş katılımlı istanbul kampına ???
Yorum
-
4 ün biri diyosun yaniVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruğradım başkanım. 3.hafta olursa olur dedim
Yorum
-
arkadaşlar 120 dklık dahil long sinyale döndü.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum